Kattints Kattints

Hírek és ajánlatok

Hírek és ajánlatok

Az otthoni szaunahasználat 5 előnye

Gondolkozol rajta, hogy egy szaunával dobd fel az otthonodat, de nem vagy benne biztos, hogy kellően jó ötlet? Most bemutatjuk az otthoni szaunahasználat 5 legnagyobb előnyét, ami reméljük téged is meggyőz majd róla, hogy ne gondolkodj rajta, hanem cselekedj!

Szaunázás nyáron: Mire figyeljünk?

Sokan felkapják a fejüket arra, ha meghallják: nyáron szaunázni. Bár tényleg elsőre furcsán hangzik, hogy a legnagyobb hőségben valaki még nagyobb hőség után vágyik, a szaunázás az év ebben az időszakában is hasznos, ilyenkor is vannak pozitív hatásai, és a hőség elleni küzdelemben is segíthet. Mire figyeljünk, ha nyáron szaunázunk? Mutatjuk!

A szauna ideális hőmérséklete

Azt mindenki tudja, hogy a szaunában meleg van, ez az, amiben rejlik a varázsa. De mennyi az annyi, mennyi a szauna ideális hőmérséklete? Alábbi cikkünkben ezt válaszoljuk meg.

Infra szauna tervezés

Infa szauna tervezése és kivitelezése esetében is keress minket bizalommal! Nemcsak finn szauna tervezésében és kivitelezését vállaljuk, hanem infra szaunákét is, méghozzá szakszerűen!

Kerti szauna gyártás

Kerti szauna gyártása prémium minőségben prémium anyagokkal? Az Aliante szakértő csapata nemcsak megtervezi, hanem le is gyártja neked egyedi kerti szaunádat, pont úgy, ahogyan te azt megálmodtad!

Kültéri szauna gyártás

Kültéri szauna gyártásán gondolkodsz? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen az Aliante nemcsak megtervezi, hanem le is gyártja neked egyedi kültéri szaunádat az elképzeléseid alapján. 

Finn szauna tervezés

Finn szauna tervezése kivitelezéssel, magam minőségben, prémium anyagokkal, személyre szabottan, ahogyan megálmodtad? Keresd az Aliante csapatát!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés