Kattints Kattints

Hírek és ajánlatok

Hírek és ajánlatok

Kerti szauna vásárlás

A kerti szauna vásárlása nem mindig tűnik egyszerűnek, ezt mi is jól tudjuk. Ez egy komoly lépés, de ha az Aliante Wellnes &Lifestyle egyedi, prémium szolgáltatásaid választod, akkor nemcsak a fejed nem fog fájni, hanem álmaid kerti szaunájának lehet újdonsült, boldog tulajdonosa. Kerti szauna vásárlása esetében is egyedi igények alapján, a legjobb minőségű anyagokkal, és sok-sok év szakértelmével dolgozunk.

Egyedi bioszauna

Az Aliante nemcsak megtervezi, hanem meg is építi neked a kellemes szórakozást, élményt nyújtó és megannyi hasznos hatással bíró legmodernebb szaunát. Egyedi bioszauna rendeléséhez keress minket!

Szauna gyártása

A szauna gyártása egy igazi művészet. Mi nagyon jól tudjuk, hiszen az Aliante csapata már több éve foglalkozik ezzel. Ez idő alatt többféle finn, infra szauna gyártása került a referenciáink közé, amiket bármikor bárkinek büszkén megmutatnánk, hiszen egytől egyik szakszerű, minőségi, időtálló szaunák lettek, ügyfeleink legnagyobb örömére. Szinte bármilyen szauna gyártásával megkereshet minket!

Kültéri kombinált szauna

Egy kültéri kombinált szauna tökéletes választás azoknak, akik szeretnének szabadidejükben, egy-egy mozgalmas nap végén egy kicsit megpihenni, feltöltődni, de nem tudnak választani a finn és az infra szauna között. Az Aliante gyakorlott szakemberei neked is megépítik álmaid kültéri kombinált szaunáját az egyedi elképzeléseid alapján!

5 érdekesség a finn szaunáról, amin te is meg fogsz lepődni

Kevés olyan dolgot tudnánk felsorolni, ami annyira hozzátartozik Finnországhoz, a finn hagyományokhoz, mint a szauna. Évezredek óta nagyon fontos része a finnek mindennapi életének a szaunázás. Úgy tartják, hogy amikor egy finn költözött, az első dolog, amit megépített az a szauna volt. Nem titok tehát, hogy a szauna különleges helyet foglal el szívükben. Most erről a legendás finn szaunáról hoztunk 5 olyan érdekességet, amit csak nagyon kevesen ismernek.

Edzés a szaunában? Valóban jó ötlet?

Manapság egyre gyakrabban látni a trendet, miszerint ötvözik az edzés és a szaunázás pozitív hatásait, így extrém magas hőmérsékletben edzenek, egyik leggyakoribb ilyen az úgynevezett „hot jóga”. Ez alapján adódik a kérdés: vajon mennyire jó ötlet a szaunában edzeni?

Kültéri bioszauna

A kültéri bioszauna, vagy másnéven alacsony hőmérsékletű szauna azoknak tökéletes megoldás, akik szeretnék élvezni a szauana csodás élményét, és megannyi pozitív hatását, de nem bírják a túl magas hőmérsékletet.

Újévi lendület: Hogyan tartsd meg?- bevált stratégiák

„Új év, új én.”- hányszor halljuk, vagy éppen mi magunk is gondoljuk ezt az év első napjain, de pár hét elteltével azon kapjuk magunkat, hogy kicsit mintha fogyott volna a kezdeti kitartásból, szinte teljesen eltűnt a lendület. Mit lehet ez ellen tenni, azaz hogyan lehet az év végéig megtartani az újévi lendületet? A döntések kezelése és az elhatározások fenntartása a személyes fegyelem, akaraterő, kitartás és önuralom megfelelő kombinációján alapszik. Most kipróbált módszereket mutatunk be, amikkel lehet ezeket fejleszteni.

Legjobb szauna

Milyen a legjobb szauna? Mi az Alianténél tudjuk a titkot: nemcsak prémium alapanyagokból készül, időtálló, precízen tervezett és kivitelezett, hanem egyedi is. Mindenkinek mást jelent a legjobb szauna kifejezés, de mi mindenkinek segítünk, hogy a legjobb szaunája legyen!

Infrakabin vásárlás

Infrakabin vásárlása egyedi tervezéssel, prémium minőségű anyagokkal, extra kérésekkel? Válaszd az Aliante Wellness & Lifestyle szakértemét! Megtervezzük, és meg is építjük az általad megálmodott infrakabint!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket