Kattints Kattints

Hírek és ajánlatok

Hírek és ajánlatok

Szeptemberi immunerősítés a szaunában

Véget ért ez a kissé különös, de reméljük mindenki számára izgalmas nyár. Ki kicsit szomorúan, ki pedig sokkal inkább izgatottan veszi tudomásul ezt a hírt. Akárhogyan is, egy új időszak veszi kezdetét, amit ősznek nevezünk. Ilyenkor az egész természet átalakul, ez pedig az emberi szervezetre is hatással van. A szeptember tökéletes időpontja az immunrendszer felkészítésének az elkövetkezendő őszi-téli időszakra, amiben a szaunázás is segíthet.

Kombi szauna építés

A kombi szauna építése a legjobb döntés abban az esetben, ha szeretnéd élvezni a finn és infra szauna adta lehetőségeket is, vagyis nem tudod eldönteni, hogy az ősi finnek módszerét, vagy a kicsit modernebb, de megannyi pozitív hatással rendelkező infra lámpák hatásait szeretnéd-e jobban élvezni.

Infra szauna építés

Infa szauna építése egyedi tervezéssel, magas minőségben? Keresd az Aliante csapatát bizalommal! Nemcsak megtervezzük, hanem meg is építjük neked álmaid infra szaunáját, ami vállalkozásod, vagy otthonod éke lehet!

Gyermekek a szaunában: Hogyan használhatják?

A szaunázás egyre nagyobb népszerűségnek örvend világviszonylatban, ami nem véletlen hiszen nemcsak nagyon kellemes kikapcsolódás, hanem megannyi pozitív hatása is van. Miért ne élvezhetnék ezt a legkisebbek is? Hogyan használhatják a gyerekek a szaunát?

Kombi szauna gyártás

Nem tudod eldönteni, hogy melyik szauna típust válaszd, nem tudod, hogy a finn vagy infra szauna lenne-e számodra az ideálisabb választás? Van egy tippünk: a kombi szauna gyártása megoldhatja a dilemmát, ugyanis ezzel lesz egyszerre egy finn és egy infra szaunád is!

Infra szauna gyártás

Infa szauna gyártása tervezéssel együtt magas minőségben! Keresd az Aliante csapatát bizalommal! Nemcsak finn szauna tervezésében és gyártását vállaljuk, hanem infra szaunákét is, méghozzá nagy szakértelemmel, magas minőséggel.

Kültéri szauna építés: minden, amiről tudnod érdemes!

Kültéri szauna építésen gondolkozol? Több év szaunás tapasztalattal a hátunk mögött azt mondhatjuk, ha van rá lehetőséged ez a legjobb megoldás! De kiknek való pontosan a kültéri szauna építés, és mi a szauna tervezés menete? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Tippek a szauna tisztításához és karbantartásához

Ahhoz, hogy a szauna élettartama valóban hosszú legyen, és te sokáig élvezhesd a szauna hatását, ráadásul maximálisan célszerű elvégezni néhány tisztítási és karbantartási folyamatot bizonyos időközönként. Most ehhez adunk néhány hasznos tanácsot.

Finn szauna gyártás

Egy finn szauna gyártása nagyon jó kikapcsolódási lehetőséget teremt, illetve számtalan jótékony hatással van nemcsak a mentális, hanem a testi egészségre is. Ha finn szauna gyártása prémium minőségben, akkor válassz az Aliante csapatát, megtervezzük és legyártjuk álmai finn szaunáját!

Egyedi szauna tervezés

Egyedi szauna tervezése kivitelezéssel, méghozzá prémium minőségben? A legjobb helyen jársz, ugyanis mi az Alianténél épp ezzel foglalkozunk: megtervezzük, és meg is építjük álmaid szaunáját, ahogyan azt elképzelted, méghozzá prémium minőségben. 

Az otthoni szaunahasználat 5 előnye

Gondolkozol rajta, hogy egy szaunával dobd fel az otthonodat, de nem vagy benne biztos, hogy kellően jó ötlet? Most bemutatjuk az otthoni szaunahasználat 5 legnagyobb előnyét, ami reméljük téged is meggyőz majd róla, hogy ne gondolkodj rajta, hanem cselekedj!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket