Kattints Kattints

Hírek és ajánlatok

Hírek és ajánlatok

Finn szauna építés

Egy finn szauna építése több szempontból is jó ötlet, egyrészt nagyon jó kikapcsolódási lehetőség, másrészt pedig számtalan jótékony hatással bír. Finn szauna építése egyedi igények alapján cégek, vagy magánszemélyek részére? Válaszd az Aliante csapatát!

Egyedi szauna gyártás egyedi igényekkel

Egyedi szauna gyártásával keress minket bizalommal! Mi az Alianténél egyedi szaunák tervezésével, gyártásával, és kivitelezésével foglalkozunk, bármilyen egyedi igényed is legyen, azon dolgozunk, hogy megvalósítsuk!

Egyedi szauna építés professzionálisan

Ha egyedi szauna építésről van szó, akkor az Aliante a legjobb választás. Mi minden esetben egyedi ajánlatokkal dolgozunk, ugyanis nagyon fontosnak tartjuk, hogy egy olyan szaunát kapj, ami tényleg olyan, mint ahogyan az elképzelted.

Prémium szauna tervezés

Prémium szauna tervezése és kivitelezése? Az Aliante tökéletes választás, cégünk vállalja prémim szauna tervezését, valamint kivitelezését is cégek, és magánszemélyek számára is.

Miért szerezz be szaunát a koronavírus idején?

Mostanában minden a koronavírus járványról szól, ami nem meglepő, hiszen az életünk minden területét befolyásolja, az egészségünket, családi-, illetve szociális életünket, munkánkat, és a szórakozásunkat, kikapcsolódásunkat is. Ezzel együtt természetesen a szaunázási szokásainkra is kihatott a koronavírus, ráadásul a negatív irányba. 

A szauna jótékony hatásai a koronavírus alatt

Már egy éve küzdünk a koronavírussal, természetes, hogy mindenkit érdekel, hogy hogyan lehet ellene védekezni, hogyan tudunk minél nagyobb biztonságot teremteni, és megakadályozni, hogy mi, vagy szeretteink elkapják a vírust. Sokan ennek kapcsán szóba hozták a szaunák használatát is, ami nem meglepő, hiszen megannyi pozitív hatása van a szaunázásnak, miért ne lehetne ezeket a járvány alatt is kihasználni? 

Kültéri szauna tervezés, ahogy szeretnéd

Kültéri szauna tervezése és kivitelezése az Alianténél! Mindig is álmai szaunájára vágyott, megvolt a saját elképzelése a kültéri szaunájáról, és valahogyan egyetlen katalógust lapozgatva sem találja a megfelelő szaunát? Az Aliante megtervezi Ön számára a minden szempontból tökéletes kültéri szaunát, és beltérit egyaránt!

Prémium szauna vásárlás

Prémium szauna vásárlásához nem is találhatnál jobbat, mint az Aliante csapata. Mi ugyanis egyedi, prémium minőségű szaunák tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, így ha minket választasz, garantáltan elégedett leszel az eredménnyel.

Kerti szauna - az otthonod éke

Egy kerti szauna építésén gondolkozol, amivel az egész otthonodat megváltoztathatnád? Egy kerti szauna építése nemcsak azért jó ötlet, mert számos egészségügyi előnye van a szaunázásnak, hanem azért is, mert nagyon jó egyedüli, társas, vagy csoportos kikapcsolódási forrás is. Rendeld meg tőlünk kerti szaunádat!

Te is megérdemled, ami a sztároknak jár, nem? - exkluzív szauna kiegészítők

A szaunázás már önmagában is egy remek, pihentető és egészséges élmény, ám a különböző tartozékok és exkluzív szauna kiegészítők segítségével hozzájárulhat ahhoz, hogy a kikapcsolódás élménye igazán varázslatos legyen! Szerinted melyik lehet Gwyneth Paltrow kedvenc szauna kiegészítője? Összeszedtünk néhányat, melyek közül te is kedvedre válogathatsz, szaunázz úgy, mint a sztárok ezekkel az exkluzív szauna kiegészítőkkel!

Prémium szauna építés

Az Aliante nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik szaunák tervezése, és kivitelezése terén, prémium szauna építése esetében is állunk rendelkezésedre, amennyiben otthonodba, vagy céged számára szeretnél magas minőségű szaunát építeni, akkor keress minket bizalommal!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés