Kattints Kattints

Prémium szauna vásárlás

Prémium szauna vásárlás

Prémium szauna vásárlásához nem is találhatnál jobbat, mint az Aliante csapata. Mi ugyanis egyedi, prémium minőségű szaunák tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, így ha minket választasz, garantáltan elégedett leszel az eredménnyel.

Prémium szauna vásárlás az Alianténél

Prémium szauna vásárlása egyedi igények alapján

Ha valóban prémium szauna vásárlása a célod, akkor nagy valószínűséggel egyik üzletben sem fogsz olyan szaunát találni, ami minden kívánságodnak megfelel, tényleg olyan, akkora, olyan funkciókkal, és paraméterekkel rendelkezik, ahogyan te azt elképzelted. Nem kell lemondanod egyetlen kívánságodról sem, hiszen egy egyedi prémium szauna vásárlása megoldást jelenthet. Álmodd meg prémium szaunádat, mi pedig nemcsak megtervezzük, hanem meg is valósítjuk neked akár magán- akár üzleti célra! Vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva!

 

Prémium szauna vásárlása prémium alapanyagokból

Egy igazi prémium szauna vásárlásához prémium alapanyagokra lesz szükség. Mi az Aliante-nél csakis magas minőségű, gondosan megmunkált, prémium alapanyagokkal dolgozunk, hogy garantálni tudjuk, hogy az általunk kivitelezett szaunák időtállók, és prémium minőségűek legyenek. Prémium szauna vásárlása esetén lehetőség van többféle alapanyag közül is választani. A külső homlokzat készülhet hőkezelt faanyagból, felületkezelt vörösfenyő burkolatból – akár vízszintes, akár függőleges elrendezésben – többféle profil kialakítással, vagy választhatod a gondozásmentes beton vagy fa hatású kültéri kompozitlemez burkolatot is. A belső burkolathoz többféle magas minőségű fafaj áll rendelkezése: lucfenyő, cédrus, nyárfa, égerfa, továbbá vannak speciálisan szaunában használható furnérozott rétegelt lemezek is. Padlécek esetében a nyárfa és égerfa natúr vagy hőkezelt változatait javasoljuk. Prémium szauna vásárlása esetében választhatsz panoráma üveget is, hogy valóban prémium legyen a hatás. Nem probléma, ha nem tudsz dönteni, mert a tervezésnél segítünk ebben is!

 

Prémium szauna vásárlásának a menete

A prémium szauna vásárlása egy ajánlatkéréssel kezdődik, amit ide kattintva tudsz megtenni. Ezután minden esetben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetjük az igényeidet. Egy prémium szauna vásárlásához szükség van helyszíni felmérésre is, amit szakértő kollegáink végeznek el egy személyes tanácsadással egybekötve. Miután felmértük az adottságokat, és a te igényeidet, kívánságaidat is meghallgattuk, elkezdődik a tervezési folyamat, melynek végezetével egy 3D-s látványtervet, és egy előzetes árkalkulációt fogsz kapni. Amint ezeket elfogadod, akkor megkötjük a szerződést, és hamarosan egy prémium szauna boldog tulajdonosa leszel.

 

Prémium szauna vásárlásának előnyei

Egy prémium szauna vásárlása nemcsak azért jó döntés, mert a szaunázás kiváló egyéni, vagy csoportos program, hanem azért is, mert a remek élményen túl amit nyújt egy szauna, még egészségedre is pozitívan fog hatni. A szaunázásnak számtalan egészségügyi előnye van, többek között immunerősítő, javítja az anyagcserét, a vérkeringést, méregtelenít, szebbé varázsolj a bőrt és még a fogyásban is segít.

Ne gondolkodj tovább a prémium szauna vásárlásán, rendeld meg tőlünk most, IDE kattintva kérj ajánlatot! 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés