Kattints Kattints

Miért szerezz be szaunát a koronavírus idején?

Miért szerezz be szaunát a koronavírus idején?

Mostanában minden a koronavírus járványról szól, ami nem meglepő, hiszen az életünk minden területét befolyásolja, az egészségünket, családi-, illetve szociális életünket, munkánkat, és a szórakozásunkat, kikapcsolódásunkat is. Ezzel együtt természetesen a szaunázási szokásainkra is kihatott a koronavírus, ráadásul a negatív irányba. 

Koronavírus: Ezért szerezz be szaunát otthonodba!

A koronavírus járvány hatása a szaunázási szokásainkra

Nagyon erősen kellene keresgélni ahhoz, hogy találjunk egy olyan területet, amire nem hatott a tavaly berobbant koronavírus járvány, ami immáron a harmadik hullámnál tart. Miközben egyre többen betegednek meg, egyre több korlátozást is vezetnek be. Bár mindenki reménykedik a lazításokban, ha kicsit elgondolkodunk, akkor tudjuk, hogy nem valószínű, hogy a wellness fürdők, wellness szállodák egy hamar kinyitnának, és biztonságos keretek között lehetne őket használni. Sajnos most egyáltalán nem ajánlott a közösségi szaunázás semmilyen keretek között sem, hiszen a vírus itt is terjedhet. A szaunázási szokásainkra nagyon rosszul hatott a járvány. Aki eddig rendszeresen járt szaunázni, még annak is fel kellett hagynia ezzel a tevékenységével, és azoknak is le kellett róla mondania, akik csak ritkábban egy-két havonta egy kis kikapcsolódással egybekötve szaunáztak.

 

Van értelme szaunát vásárolni a koronavírus járvány idején?

A válaszunk egyértelműen igen! A szaunázásnak nagyon sok pozitív hatása van, ha eddig a mindennapjaid része volt, akkor ne hagyj fel vele most sem! Szinte minden kikapcsolódási lehetőségünket elvesztettük egyik pillanatról a másikra, de egy kis idő elteltével ezeket online verzióban próbálták pótolni: online színházak nyíltak, online konferenciákat szerveztek, online kézműves vásárokat tartanak, online tartanak edzéseket, online koncertek is vannak. A szaunázás is egy fontos kikapcsolódási forma, azonban ezt nem lehet online térbe áttelepíteni. Ennek ellenére ezt is az otthonodba varázsolhatod egy saját szauna megépítésével!
Ha te is szeretnél egy saját szaunát akár kültérit, akár beltérit az otthonodba, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Nemcsak megtervezzük szaunádat minden igényedet figyelembevéve, hanem meg is építjük neked!

Így nem kell lemondanod a szaunázás csodás élményéről a koronavírus járvány alatt sem!

 

A koronavírus idejében is nagyon fontos a szaunázás!

Aki rendszeresen szaunázott eddig, az biztosan jól tudja, hogy mennyi pozitív hatása van. Többek között segít a relaxációban, a kikapcsolódásban, egy dolgos hét végén, csodákat képes művelni. Méregtelenít, segíti az immunrendszer hatékony működését, ami egy világjárvány idején, azért valljuk be, nem hátrány. Segít a fogyásban, és a bőr szépségének is jót tesz. De a szaunázás önmagában is egy nagyon jó program, amikor feltöltődhet az ember, ha ezektől a tudományosan bizonyított pozitív hatásoktól eltekintünk. Éppen ezért megéri ilyenkor is szaunázni, persze csak biztonságosan! 

Segíthetünk megtervezni és elkészíteni álmaid szaunáját otthonodba? Akkor itt a lehetőség, kérd egyedi ajánlatunkat most akár finn-, infra-, bio-, vagy kombi szaunádra! 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés