Kattints Kattints

Finn szauna

Családjával, barátaival szaunázna, vagy vállalkozását bővítené? Segítünk a megvalósításban!

Családi vagy baráti körben élvezné a szaunázás jótékony hatásait, esetleg inkább fitnesz-wellness, vagy idegenforgalmi vállalkozásának szolgáltatásait szeretné bővíteni? Bármi legyen is az ok, a tágasabb, hagyományos finn szauna remek választás: fantasztikus hatással van az egészségre, a szépségre és a közérzetre.
Csapatunknak az egyedi elképzelések megvalósítása kiemelten fontos. Így ha a standard méretű szaunák helyett különleges vagy szokatlan méretű szaunában gondolkodik, tervező és kivitelező csapatunk áll a rendelkezésére.
Kérd ajánlatunkat most! 

Egyedi finn szaunák, mérnöki szakértelemmel

Az Aliante szaunái a személyre szabott megoldásokról szólnak: minden finn szauna, amit elkészítünk, Ügyfelünk, vagyis az Ön igényei alapján készül el. Nem csak a gyártásban és az építésben segítünk, de meg is tervezzük finn szaunáját úgy, ahogyan elképzelte. Ha tehát valóban egyedi, kreatív és minőségi finn szaunát vásárolna, kérje ajánlatunkat!

Miért épp a finn szauna? Csodás előnyök, testnek és léleknek

A finn szauna jótékony hatásainak talán legjobb bizonyítéka, hogy az elmúlt időszakban több rehabilitációs központ is bevezette, mint természetes gyógymódot. Habár a legtöbben a vérkeringési problémák ellenszereként ismerik, kiemelten fontos szerepet játszik a bőr feszesítésében, a tüdőkapacitás növelésében, a méregtelenítésben és az immunrendszer erősítésében is.
Ha ezeket a hatásokat esetleg figyelmen kívül hagyjuk, szaunázás után akkor is feltűnik, hogy egyszerűen jól érzi magát az ember. Méghozzá, mert feloldja a felgyülemlett feszültséget, és segít kizökkeni a hétköznapokból.

Kiknek ajánlott a finn szauna?

A finn szaunát családoknak, nagyobb társaságokban szaunázóknak ajánljuk, de nem ritka, hogy valaki kifejezetten egyedül szeret kikapcsolódni, felfrissülni a finn szaunában. De elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a szaunázás nem csupán egészségügyi szempontból, hanem közösségi szempontból is fontos. A finn szaunát a felfűtést követően 2-3 körben – edzettségtől függően – 10-15 perces körökben használjuk. Az egyes felöntések között érdemes 5-15 perc pihenőt tartani, felfrissülni, folyadékot pótolni. Ha a fentieket betartva használják a finn szaunát, egy-egy alkalom általában 1,5-2,5 órát vesz igénybe. Ezért a szaunának ezt a típusát azoknak ajánljuk, akiknek ténylegesen van idejük és kedvük a szaunázás rituáléját maximálisan kihasználni.

Miért érdemes a gyártótól finn szaunát vásárolni?

Ha már saját finn szauna vásárlásán gondolkodik, érdemes és fontos is pár paramétert figyelembe venni a végső döntés meghozatala előtt. A tartósságot nagyban befolyásolja a gyártó által javasolt alapanyagok minősége, az összeszerelés pontossága, illetve a szaunába választott kályha szakszerű kiválasztása és elhelyezése is.

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket