Kattints Kattints

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Egyedi szauna

Nincs két egyforma ember, így egyforma otthonok és azonos igények sem léteznek. Ezért nem hiszünk mi sem a sablon ajánlatokban, inkább abban, hogy az működik, ha az egyediség szakértelemmel párosul – ezt nyújtjuk Önnek egyedi szauna megoldásainkkal. A mi szemünkben nincs olyan, hogy „túl egyedi, túl különleges, túl extrém”. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

INFRASZAUNA

Aki pörgős életmódja miatt nem ér rá órákig tartó rituálékra, annak is jár a feltöltődés, a lazítás. Sikerülhet ez egy félóra alatt, esetleg egyfajta minőségi énidőként, és ha igen, hogyan? Ebben segíthet az infraszauna, ami egy modern és gazdaságos lehetőség a szaunázásra.

KOMPLETT WELLNESS

Saját wellness részleget szeretne otthonába, vagy fitnesz-wellness vállalkozását szeretné a legjobbak közt látni? Ki akar emelkedni a tömeges wellness szolgáltatások közül? Maximális elégedettségre vágyik? Cégünk komplett wellness megoldásokat is kínál – segítünk megvalósítani terveit, elképzeléseit!

BIOSZAUNA

Aki a szaunát túl forrónak, túl megterhelőnek érzi, annak is van mód arra, hogy kiélvezhesse, milyen jótékony és pihentető. Ebben segíthet a bioszauna, amely napjainkban egyre elterjedtebb hazánkban is.

KOMBI SZAUNA

Finn szauna vagy infrakabin – nem tud választani, melyiket szeretné inkább? A kombi szauna egyik nagy előnye, hogy akár kevesebb, akár több időt szán otthoni wellnessélményre, ugyanúgy élvezheti a szaunázás fantasztikus hatásait. Választhat a finn szauna nyújtotta relaxáló, magas hőfokon történő kikapcsolódás vagy az infraszauna által nyújtott gyors méregtelenítés, edzés utáni lazítás közt.

Kültéri szauna

Az Ön tervei, céljai közt is ott van a kültéri szaunaház építés? Jól teszi, ha belevág, mert számtalan előnye lehet – cégünk a tervezésben és a megvalósításban is szakértői segítséget nyújthat.

Finn szauna

A szaunázás (évszaktól függetlenül) hozzátartozik a finnek mindennapi életéhez. De persze, télen ők is még lelkesebben ülnek be a szaunába, hiszen a test és a lélek átmelegítésével, a családdal vagy a barátokkal a kemény tél megpróbáltatásait is könnyebb átvészelni.

Aliante Wellness

Ajánlatkérés