Kattints Kattints

INFRASZAUNA

Miért éri meg az Aliante infraszaunáit választani?

Ha úgy döntött, szeretne otthonába, nyaralójába, edzőtermébe vagy szállodájába infraszaunát, mi segítünk megtervezni és megvalósítani az álmát! Egyedi méretezést, egyedi alapanyagokat és egyedi kiegészítőket biztosítunk, az Ön ízlésére szabva. Jól hangzik? Kérje szakértő kollégáink segítségét, és visszahívjuk:
Ajánlatkérés!

Miért válassza az infraszaunát?

Ha nem ér rá órákig tartó rituálékra, vagy nem bírja a finn szaunában uralkodó magas hőmérsékletet, az infraszauna lehet a megfelelő választás. Segíti a méregtelenítést, illetve a fogyás és a bőrszépítés egyik leghatékonyabb eszköze. Mindemellett több kutatás is alátámasztotta, hogy reuma, hát- és derékfájdalmak, bőrpanaszok valamint sportsérülések (rándulás, ficam) esetén is érvényesülhet jótékony hatása.

 

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akiknek a mai rohanó világban kevés az idejük. Az infraszaunának kisebb a helyigénye, mint például a finn szaunának, így könnyebben megtalálhatja helyét a lakásban. Ezen kívül alacsony az üzemeltetési költsége. Nincs felfűtési idő, így a bekapcsolást követően azonnal lehet is használni. Tökéletes megoldás annak, akinek nincs sok ideje, sem sok barátja, mégsem szeretné mellőzni a szaunaélményt és a szauna egészségügyi előnyeit.

Ezért érdemes közvetlenül a gyártótól infraszaunát vásárolni

Infraszauna építése esetén az árak nagyban függenek a minőségtől, az építés gyorsaságától, illetve, hogy közvetlenül a gyártótól, vagy eladási láncon keresztül vásároljuk. Az infraszauna gyártójával közvetlenül egyeztetve attól az embertől kaphatunk tanácsokat, javaslatokat, ötleteket különleges megoldásokra, aki maga építi az infrakabinokat, így ismeri lehetőségeiket és korlátaikat. Ráadásul, ha a gyártótól vásárolunk szaunát, azon ritka lehetőségek egyikét használhatjuk ki, amikor valamit olcsóbban kaphatunk meg, jobb minőségben. Ha Ön is élni szeretne ezzel a lehetőséggel, vegye fel a kapcsolatot velünk itt!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket