Kattints Kattints

Kültéri szauna

Kültéri szaunaház építés, tervezéssel

Az Aliantenál nincsenek sablon ajánlatok, hiszen jól tudjuk, hogy ezek nem működnek. Nincsen két egyforma ember, két egyforma ház, lakás, és kert sem, ezért egyforma szaunákra sincsen szükség. Nálunk a kültéri szaunaház építés mindig tervezéssel együtt történik, jobban mondva a tervezés után kezdődik csak meg.
Ez azt jelenti, hogy szakértő kollégáink a helyszín alapos tanulmányozása és az igényfelmérés után készítenek egy részletes tervet, ami az építés alapjául fog szolgálni. A legmodernebb tervezési technikát használjuk, amivel jól áttekinthető 3D-s terveket is tudunk mutatni. Ehhez árajánlatot is csatolunk. Nem árulunk zsákbamacskát: Ön rejtett költségek nélkül tudni fogja, mennyibe fog kerülni a kültéri szaunaház építése.

Hogyan zajlik az építés?

A kültéri szaunaház építése tehát a tervek elkészítése és elfogadása, illetve a szerződés megkötése után kezdődik meg. Mi ekkor rendeljük meg a kiválasztott, egyedi, minőségi alapanyagokat, majd amikor ezeket megkapjuk, indulhat az építés. Hogy ez mennyi idő alatt történik meg az változó, több tényezőtől is függ. Például, hogy mennyire egyediek az elképzelések, a választott anyagok, illetve milyen gyorsan történik meg a tervek elfogadása és a szerződéskötés. A terveken természetesen a szerződés megkötése előtt lehet módosítani igény esetében.

Mennyi idő alatt jutunk el a szerződéskötésig?

Az ajánlatkéréstől a szerződés megkötéséig 2-4 hét szokott eltelni, utána tudunk belevágni az alapanyagrendelésbe, majd jöhet a kültéri szaunaház építése.

Milyen anyagokból lehet választani?

Az Aliante egyedi szaunákat, szaunaházakat tervez és épít, prémium minőségben. Ehhez pedig az kell, hogy az anyagok, amikkel dolgozunk, szintén prémium minőségben álljanak rendelkezésre. Minden egyes kültéri szaunaház építéséhez a legkiválóbb fafajtákat, és más anyagokat használjuk fel.
A választék elég széles: lambéria anyagok esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, nyárfa és égerfa van a palettán, padlécek esetében szintén minőségi csomómentes fafajta, köztük nyárfa és égerfa is választható.
A kültéri szaunaház egyik legfontosabb eleme a burkolat, mi ennek is segítünk megadni a módját: burkolatként speciális anyagokat is használunk, köztük rétegelt lemezt, üveget, valamint kőburkolatot. Miután felvette velünk a kapcsolatot, ezeket illetően is át tudjuk beszélni a részleteket.

Aliante Wellness

Ajánlatkérés