Kattints Kattints

Hírek és ajánlatok

Hírek és ajánlatok

Mikor és milyen típusú szaunát érdemes építtetni?

Az otthoni szauna kiváló befektetés lehet egészségünk, jóllétünk szempontjából, de sokan nem tudják, hogy mikor és milyen típusút érdemes csináltatni. Ez a rövid összeállítás bemutatja, mi mindent érdemes figyelembe venni, beleértve a megfelelő típust és az ideális időpontot is. 

Szaunaszeánsz otthon

Nem kell feltétlen luxushotelbe vagy wellnessközpontba menni hozzá: szaunaszeánsz otthon is tartható, ha megvannak az alábbiak. 

Mitől lesz tartós a szauna?

Ahhoz, hogy szaunánk évekig vagy akár évtizedekig tökéletesen működjön, fontos, hogy megfelelő alapanyagokból, jól átgondolt tervek alapján készítsük el és folyamatos karbantartást végezzünk rajta.

Szaunázhatunk-e betegen? Kérdések és válaszok

Az évnek azt az időszakát írjuk, amikor egyre gyakoribbak, a náthák, meghűlések. Köztudott, hogy a szauna jót tesz az egészségünkkel, többek között az immunrendszerre, és a légző rendszerünkre is pozitív hatással van. De ezt betegen is ki lehet használni? Lehet betegen is szaunázni?

Wellnesstechnikai tervezés

Csapatunk nem csupán egyedi szauna tervezéssel, építéssel és telepítéssel foglalkozik, hanem komplett wellnesstechnikai tervezés keretein belül megálmodja és létrehozza a vállalkozásodnak vagy privát, otthoni wellnessednek minden apró elemét. Tűnj ki velünk a tömegből és tudj meg mindent, amit a wellnesstechnikai tervezés során tapasztalhatsz! 

Egyedi finn szauna

Egy egyedi finn szauna előnyeit oldalakon át tudnánk sorolni, de vajon hogyan lehet eljutni az ötletektől a megvalósításig? Erről lesz most szó.

Kombinált szauna rendelés

A kombinált szauna rendelés számos előnnyel rendelkezik. Ha nem tudsz dönteni, hogy finn szaunát vagy infraszaunát szeretnél az otthonodba - mert szeretnéd néha hosszasan, máskor pedig egy gyorsabb körben élvezni a szauna kényeztető hatásait – akkor valóban neked lett kitalálva a kombinált szauna rendelés menete. Az Aliante csapata segít neked, a tervezés, kivitelezés és telepítés minden mozzanatában!

Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Akár munka, akár gyerekek, akár csak az élet hullámvölgyei miatt, úgy tűnik, hogy a stresszfaktorok folyamatosan felbukkannak. Sajnos napjainkban a stressz már egészen korán elkezd jelen lenni egy ember életében, ezért érdemes minden követ megmozgatni ennek csökkentése érdekében. Ami a testi és lelki egészséget illeti, a stressz valóban pusztítást okozhat a szervezetben, de itt jön képbe a szaunahasználat és egyéb wellness tevékenységek, amelyekkel csökkenthetjük a hétköznapi a stresszt, és felfrissülhetnek. 

Wellness építés

Ha felmerül a wellness építés lehetősége, számos kérdés is megfogalmazódik, ezek közül a legfontosabbakat igyekszünk most megválaszolni.

Fedett szauna tervezés

A szauna a kikapcsolódás és a wellness egyik legkiemelkedőbb lehetősége, melyet akár az otthonodban, meghitten is élvezhetsz. Egy fedett szauna tervezés keretein belül az Aliente csapata megtervezi és ki is vitelezi a számodra legelőnyösebb szauna típust. Cikkünkből kiderül mely típusuk léteznek, és hogy mi alapján dönts, ha a fedett szauna tervezés gondolata foglalkoztat téged. 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket