Kattints Kattints

KOMPLETT WELLNESS

Komplett wellness megoldások, magán vagy üzleti célra

Vállaljuk wellnesscentrumok, kisebb és nagyobb projektek tervezését, kivitelezését; mindezt úgy, hogy a megvalósítás után sem hagyjuk magára Ügyfeleinket. Folyamatos karbantartásra, modernizálásra és konzultációra is van nálunk lehetőség. Legyen szó az otthonáról, panziójáról, szállodájáról, wellnessközpontjáról, egészségcentrumáról, mi megteremtjük a megfelelő környezetet, amelyben Vendégei, Páciensei a kikapcsolódás, gyógyulás, pihenés, feltöltődés luxusát élhetik át.

Aliante komplex wellness terek: mindenben számíthat ránk

Aki luxuskörnyezetet akar teremteni a kikapcsolódásra, gyógyulásra, feltöltődésre, mindenben számíthat ránk. Profi csapatunk egyedi ötletek, elképzelések alapján tervezi és valósítja meg az Ön minőségi wellness részlegét.
A kivitelezés során sem kell a fontos részletekkel egyedül megbirkóznia. Ön mellett állunk majd és segítünk felmérni, mi lenne a legjobb megoldás akár otthonába, akár céges szolgáltatásainak bővítése esetén. Így sosem lesz magára hagyva, nem kell stresszelnie egyetlen kérdés vagy kihívás miatt sem. A végeredmény pedig valóban olyan lesz, amilyenről álmodott!

Komplett wellness: felmérjük, megtervezzük, megépítjük

Ahogy termékeink bemutatásánál is látható, a szaunázás élménye számos formában, többféle szaunatípusnak köszönhetően is élvezhető. Mind az egyéni igények, mind a helyszín adta lehetőségek számos variációt eredményezhetnek. Hogy ne vesszen el a lehetőségek tengerében, mi segítünk felmérni, mi lenne a leginkább testhez álló megoldás akár otthonában, akár cége szolgáltatásainak bővítése esetén. A megfelelő terméket a megfelelő tervezés követi, az alapanyagok kiválasztásától az egyedi formai és műszaki igények ötvözéséig. Kültéri és beltéri szaunák terén egyaránt rendelkezésére állunk, termékeink széles skálájáról pedig tájékozódhat oldalunkon, referenciáink között.

Szaunák üzemeltetése

Amennyiben úgy dönt, hogy Vendégei, Ügyfelei igényeit figyelembe véve szauna-szolgáltatásokkal bővítené a már meglévőket, hosszútávú tevékenységbe is kezd. A kezdetektől partnerek lehetünk ebben, a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a szaunák üzemeltetéséig. A már meglévő szaunákat is a gondjainkra bízhatja. Csapatunk garantálja, hogy Vendégei, Ügyfelei a legnagyobb kényelemben élvezhetik majd a szaunázást.

Szaunák karbantartása

A szaunák folyamatos használata idővel nyomot hagyhat a berendezésen. Mindez megelőzhető, és akár korrigálható is. Legyen szó a szauna faanyagáról, a fűtőegységtől, a szaunakövekről és -berendezésekről, csapatunk felkészülten várja megkeresését!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket