Kattints Kattints

BIOSZAUNA

Hogyan lehet bioszauna-tulajdonos?

Ha Ön is otthonában szeretné élvezni a meleg, a fény és a hangterápia hármas harmóniáját, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segíthetünk megvalósítani álmai bioszaunáját. Előre megtervezzük, legyártjuk, majd a beépítését is vállaljuk.
 
Személyre szabott bioszauna ajánlatainkat IDE kattintva kérheti.

Bioszauna a tökéletes feltöltődésért, fényterápiával

Pihenjen a hangulatához legjobban illő fényben a bioszaunához tartozó fényterápiának köszönhetően. Vagy nem a pihenés a cél, hanem több energiára vágyik? Határozottnak, magabiztosnak kell lennie? Válassza a piros színt! Ha viszont kimerült, fáradt, harmóniára szomjazik, a zöld színt állítsa be a bioszaunában. A megfelelő színbeállítással megsokszorozható a szaunázás jótékony hatása. A hangterápiával is kombinálva, például kedvenc zenéit hallgatva a hármas hatás (meleg, fény, zene) segíthet elérni a tökéletes relaxációt, testileg és lelkileg is.

Miért érdemes a bioszaunát választani? 

A szaunázás jótékony hatásairól akkor sem kell lemondani, ha nem bírja a magas hőmérsékletet. A magasabb páratartalomnak és a kabinban uralkodó maximum 60 fokos hőmérsékletnek köszönhetően a bioszauna rendszeres használata fontos szerepet játszhat a tüdőkapacitás növelésében, a vérellátás javításában, a bőr hidratálásában és feszesítésében. A szaunában található aroma- és fényterápia pedig nyugtatja az idegrendszert.

Hogyan működik, és kiknek ajánlott a bioszauna?

Ezeknek a kabinoknak a kombi-kályha a lelke, amely egy hagyományos kályhából és a levegő páratartalmát szabályozó gőzfejlesztőből áll, így a kabin hőmérsékletét és páratartalmát is szabályozni tudjuk. Felhasználóként a hagyományos szaunázást is lehet választani, de a párás, meleg légfürdőzés élményét is ki lehet próbálni.
Ajánljuk mindazoknak, akik maximális élvezetet, ellazulást szeretnének. Akik tudják, és akarják élvezni a 21. század technikai csodáit úgy, hogy a régi idők orvoslási szokásait, a zenét, fényeket, illatokat is képesek befogadni, élvezni.
Az idősebb és a nagyon fiatal korosztálynak is nyugodt szívvel ajánljuk, hiszen a finn szaunánál kíméletesebb, ám ugyanolyan jótékony hatású.


Bioszauna építés egyedi árakkal

Csapatunk a beépítés helyszínén, a pontos méretek ismeretében javasol egy valóban jól használható bioszauna-megoldást, amit minden alkalommal felüdülés lesz használni. A megfelelő hangulati elemeket beépítve törekszünk arra, hogy a kabinokat ár-érték arányban is maximálisan a vevői igényekre szabjuk. Önnek is van egy szuper szaunamegoldásunk, vegye fel velünk a kapcsolatot pár perc alatt, néhány kattintással.

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket