Kattints Kattints

KOMBI SZAUNA

Kombi szauna tervezés, gyártás, megvalósítás

Kombi szaunáink úgy valósulnak meg, ahogyan Ön elképzeli. Segítünk a tervezésben, amelynél minden részletet felvázolunk, az alapanyagoktól kezdve a szauna-kiegészítőkig. Nincsenek félreértések, nincs teljesíthetetlen igény: mi tényleg megvalósítjuk álmai prémium kombi szaunáját! Szeretne jól dönteni? Kérje tanácsunkat vagy ajánlatunkat egy egyedi kombi szaunára az alábbi kapcsolatfelvételi felületen, és mi válaszolunk minden kérdésére.
 

A kombi szauna előnyei

A kombi szauna, mint arra a neve is utal, egy „kettő az egyben” megoldás: tudja mindazt, amit a finn és az infra. Legyen szó az immunrendszer erősítéséről, méregtelenítésről, szépségápolásról vagy betegségmegelőzésről, a kombi szauna képes rugalmasan alkalmazkodni az igényekhez – akkor is, ha azok változnak.

 

Kinek ajánljuk?

Mivel a kombi szauna magába foglalja mind a finn-, mind az infraszauna pozitívumait – sőt, lehetőség van a bioszaunává történő kiegészítésére –, így gyakorlatilag mindenkinek ajánljuk, aki szereti a szaunázás bármely formáját. A szauna bekapcsolásakor időnk, kedvünk szerint állítható finn, infra vagy kialakítástól függően bioszauna módba, utána pedig nincs más hátra, mint élvezni jótékony hatásait.

Azoknak is ajánljuk, akik néha kiélveznék a finn szauna több órás rituáléját, de a hétköznapi rutinba csak a 20-30 perces infraszaunázást tudják beilleszteni.

Kombi szauna árak

Mivel cégünk nem dolgozik sablon ajánlatokkal, így kombi szauna áraink is teljesen a Megrendelőink személyes igényei szerint alakulnak. Ezen kívül a szauna alapanyagaitól, a megvalósítás gyorsaságától, a szauna méretétől, elhelyezéséről és még sok mástól is függenek az áraink. Ha felkeltettük az érdeklődését, kérdése van vagy ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot gyorsan és egyszerűen itt.

Aliante Wellness

Ajánlatkérés