Kattints Kattints

Galéria

Galéria

Nézze meg a gyönyörű, elkészült egyedi szaunáinkról készült képeinket: finn szauna képek, infraszauna képek, kombi szauna képek, bio szauna képek, kültéri szauna képek. Megtervezzük és megvalósítjuk egyedi elképzeléseit: Válassza a minőséget, válassza az Aliante prémium szaunáit! 
 

Vélemények rólunk

“Vendégeink nagyon kedvelik a Benke Gábor és az ALIANTE csapata által beépített szaunát. Kedvezőnek értékelik azt hogy kombi, -használják is mind a finn, mind az infra verziót. Kényelmesnek ítélik, annak ellenére hogy nem volt túl nagy helyünk a megvalósításhoz. Technikailag is minden rendben volt. Köszönet az ötletekért, amit a tervezés során kaptunk és a végeredményt illetően is - ha szükség lenne bővítésre, jelentkezünk.”
További jó munkát kívánva: V. K. Enikő - BKK Közút Üdülő - Sopron
 
“Benke Gábor és az ALIANTE csapata remekül vizsgázott. Ötleteikkel és szakértelmükkel egyedi igényeinkre szabták finn szaunánkat. Azóta is rengeteget használjuk és ennek köszönhetően a baráti összejövetelek száma is megnövekedett!”
H. Stefan - Bécs
 
„Benke Gábor és az ALIANTE csapata remek munkát végzett, azóta is nagy melegedéssel és megelégedéssel használjuk a szaunát. Az egész folyamat gyors és precíz volt a felméréstől az átadásig, ráadásul árban is korrektek maradtak. Csak ajánlani tudom őket!”
K. Gergely - Budapest

Aliante Wellness

Ajánlatkérés