Kattints Kattints

Hírek és ajánlatok

Hírek és ajánlatok

Szauna tervezés

Te is ismered a szauna jótékony hatásait, vagy csak szeretnél egyet relaxálni valahol, úgy, hogy ne kelljen kimozdulnod otthonról? Erre a legjobb megoldás a szauna. Szerencsére megvalósítása már elérhető mindenkinek néhány szempont figyelembe vételéve. A szauna tervezésére sem kell túl sok időt szánnod, hiszen az elképzeléseid alapján mi megtervezzük a számodra legideálisabbat.

Mennyi kalóriát égethetsz el a szaunában?

Ahhoz, hogy megválaszoljuk a kérdéseket, hogy a szaunák mennyire hatékonyak a kalóriák elégetésében, először is meg kell értenünk, hogyan égnek el azok testünkből. Rendkívül egyszerű jelenségről van szó. Ha testünket magasabb hőmérsékletnek tesszük ki, legyen az nedves vagy száraz szauna vagy infraszauna, testünk megpróbálja szabályozni a hőmérsékletünket az izzadási reakció kiváltásával, növeli a pulzusszámot és a szív- és érrendszert, és kényelmesebb azok számára, akik zsírt szeretnének égetni otthonról.

Infrakabin tervezés

Infrakabin tervezése egyedi igényeid, meglátásaid, kívánságaid alapján valósul meg az Aliante csapata által. Ezen tervek alapján, pedig el is készítjük a számodra tökéletes infrakabint, ami tökéletesen fog passzolni otthonodba, kertedbe, vagy éppen az irodába, üzlethelyiségbe.

Finn szauna vásárlás

Finn szauna vásárlása magam minőségben, prémium anyagokkal, személyre szabottan, ahogyan megálmodtad? Keresd az Aliante csapatát és nemcsak megtervezzük, hanem meg is építjük álmaid finn szaunáját, hogy pont olyan legyen -vagy talán még egy kicsit annál is jobb-, mint ahogyan elképzelted.

Mire figyelj oda a nyári kánikulában? 5 életmentő tipp

Nyár van, meleg van…kánikula van! Ha most megkérdeznénk 10 embert, hogy hogy van, egészen biztosak vagyunk abban, hogy legalább 9-en kiemelnék, hogy milyen meleg van, és alig bírják már ezt az időt. De ha alig bírjuk, akkor mit tehetünk a kánikula ellen? Persze egyszerű mondani, hogy kapcsolni kell légkondit, de nem mindenkinek van, és nem mindenki szereti, sokaknak fáj tőle a feje, vagy a szeme. Mit lehet tenni a kánikula ellen? Itt van 5 életmentő tipp a kánikula idejére!

A legjobb tippek szaunád takarításához

A szaunák tartós, biztonságos és könnyen tisztítható anyagokból készülnek magas minőségeben. Azonban ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a szauna élményéből és a szaunával járó előnyökből, fontos a szauna rendszeres tisztítása. 

Kültéri szaunaház vásárlás

Ha eldőlt, hogy kültéri szaunaház vásárlás lesz az udvarszépítés következő lépése, akkor az alábbi információkat mindenképp érdemes átfutni előtte.

Kerti szauna rendelése

A kerti szauna rendelése elsőnek egy bonyolult folyamatnak tűnhet. Milyen specifikumokat kell figyelembe venni, milyen anyagot válasszak, egyáltalán mekkora fog elférni a kertben, vagy várjunk csak…hol lenne neki a tökéletes helye? Egy kerti szauna rendelése egy katalógusból biztosan sok álmatlan éjszakát okozna nekünk is, pontosan ezért, mi ennél sokkal több segítséget nyújtunk neked. Helyszíni felméréssel, egyedi tervekkel segítjük a kerti szauna rendelését. 

Nyáron se hanyagold a szaunázást!

Az emberek általában télen szoktak szaunázni. Jóleső érzés a kinti hidegből egy kis melegben való tartózkodás. Sokan érvelnek azzal, hogy nyáron egyébként is meleg van, elég felszállni egy buszra, és máris kész a szauna, minek szaunáznánk ilyenkor? Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a nyári szauna használatnak számtalan előnye van. Íme, néhány ok, ami arra biztat, hogy folytasd a szaunázást a forró nyári hónapokban is! 

Prémium szauna gyártás

Prémium szauna gyártása egyedi igényekkel, prémium anyagokkal, nagy szakértelemmel, sok-sok büszkeséggel eltöltő referenciával- ez jellemzi az Aliante csapatát. Már több éve foglalkozunk prémium szauna gyártásával, valamint tervezésével, Önnek is elkészítjük álmai infra-, finn vagy kombinált szaunáját.

Kerti szaunaház építés

Kerti szaunaház építésén gondolkozol? Nagyon jól teszed, hiszen egy ilyen építmény nagyon sok előnyt biztosít nemcsak neked, hanem az egész családodnak, arról nem is beszélve, hogy mennyi kellemes élményt tartogat nektek, és a barátaitoknak is. Azonban itt az ideje, hogy abbahagyd a gondolkozást, és belevágj, ugyanis megtaláltad a tökéletes céget: az Aliante megépíti neked álmaid kerti szaunaházát! 

Kültéri szaunaház építés

Kültéri szaunaház építésén gondolkodsz? Remek döntés, ha belevágsz, ugyanis ennek számtalan előnye van, így biztos nem fogod megbánni ezt a beruházást. Egyedi kültéri szaunaház építésével, valamint megtervezésével is keresd bátran az Aliante szakértő csapatát!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket