Kattints Kattints

Prémium szauna gyártás

Prémium szauna gyártás

Prémium szauna gyártása egyedi igényekkel, prémium anyagokkal, nagy szakértelemmel, sok-sok büszkeséggel eltöltő referenciával- ez jellemzi az Aliante csapatát. Már több éve foglalkozunk prémium szauna gyártásával, valamint tervezésével, Önnek is elkészítjük álmai infra-, finn vagy kombinált szaunáját.

Prémium szauna gyártás és tervezés

Prémium szauna gyártása egyedi igényekkel

Az Aliantenél a prémium szauna gyártása a Te egyedi elképzelésed alapján történik meg. persze ez nem azt jelenti, hogy mindenben szabad kezet adunk, hanem azt, hogy minden álmodat, elképzelésedet meghallgatjuk, és ezek alapján segítünk megtervezni a számodra legideálisabb szaunát. Bízhatsz szakértelmünkben, ugyanis sok-sok éves tapasztalatunk során már nagyon sok embernek, cégnek készítettük el álmai szaunáját. Hagyd a katalógus ajánlatokat, és válassz egyedit, egy olyan prémium szaunát, ami tényleg minden elképzelésednek megfelel, ami akkora, amekkorát elképzeltél, ami tökéletesen passzol a rendelkezésre álló helyre, ami pont olyan anyagokból, színekből áll, mint az elképzelésedben, és pont olyan funkciókkal rendelkezik, ami neked kell!

 

Prémium szauna gyártása prémium anyagokból

Ahhoz, hogy egy prémium szauna valóban prémium legyen magas minőségű alapanyagokra is szükség van a szaktudás, és a tapasztalat mellett. A prémium szauna gyártása során rengeteg prémium minőségű alapanyag közül lehet választani. A belső burkolat esetében többféle magas minőségű fafaj áll rendelkezése: lucfenyő, cédrus, nyárfa, égerfa, ezen kívül pedig választhatsz speciálisan szaunában használható furnérozott rétegelt lemezek közül is, amennyiben ezek jobban megfelelnek neked. Padlécek esetében a nyárfa és égerfa natúr vagy hőkezelt változatait javasoljuk igényeid szerint. De olyan egyedi, prémium anyagokat is választhatsz, mint a panoráma üveg, hogy szaunázás közben élvezhesd a mesés panorámát. Amennyiben nem tudsz dönteni a prémium szauna gyártása, valamint tervezése során, segítünk választani, emiatt nem kell aggódnod!

 

Prémium szauna gyártása tervezéssel

A prémium szauna gyártása mindenekelőtt egy helyszíni felméréssel indul. Ez azért fontos, mert nálunk nincsenek katalógus ajánlatok, mi minden esetben egyedi, az igényeknek leginkább megfelelő szaunát gyártunk. A helyszíni felmérés során mérjük fel az igényeidet, hogy milyen speciális kívánságaid vannak, mire szeretnéd használni a szaunát, kivel, milyen gyakran- ezek ugyanis nagyban meghatározzák az ajánlott szauna típusát. A prémium szauna gyártása során a legfontosabbak a precíz tervek, ezért a helyszíni felmérés során a helyszínt is pontosan megvizsgáljuk: mennyi a rendelkezésre álló hely, milyen a kialakítás, kültéri szauna esetében a talaj minősége, áramellátottság. Ezek alapján pedig elkészül a prémium szauna gyártásához szükséges terv.

 

Hogyan zajlik a prémium szauna gyártása?

A prémium szauna gyártása a tervek elkészítése után kezdődik meg. Amennyiben elégedett vagy az elkészült tervekkel -esetleg apróbb módosításokat kérsz, és az így elkészült tervek tetszenek- megtörténik a szerződés megkötése. A tervek tartalmaznak 3D-s látványterveket is, hogy könnyebben átlásd miről is van szó, valamint részletes költségkalkulációt is, hogy tudd, hogy mennyibe kerül pontosan egy prémium szauna gyártása. Amennyiben mindennel elégedett vagy, megrendeljük az anyagokat, és hamarosan kezdetété veszi a gyártási folyamat, de személyesen minden részletet megbeszélünk ezzel kapcsolatban.

 

Prémium szauna gyártása prémium anyagokkal, egyedi igényekkel, profi kivitelezőkkel? IDE kattintva keressen minket!  

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket