Kattints Kattints

Kerti szauna rendelése

Kerti szauna rendelése

A kerti szauna rendelése elsőnek egy bonyolult folyamatnak tűnhet. Milyen specifikumokat kell figyelembe venni, milyen anyagot válasszak, egyáltalán mekkora fog elférni a kertben, vagy várjunk csak…hol lenne neki a tökéletes helye? Egy kerti szauna rendelése egy katalógusból biztosan sok álmatlan éjszakát okozna nekünk is, pontosan ezért, mi ennél sokkal több segítséget nyújtunk neked. Helyszíni felméréssel, egyedi tervekkel segítjük a kerti szauna rendelését. 

Kerti szauna rendelése prémium minőségben

Kerti szauna rendelése egyedi igények alapján

Ha kerti szauna rendelésén gondolkozol, akkor biztos vannak már elképzeléseid a felől, hogy milyen legyen. Az is lehet, hogy már számtalan katalógust végig lapoztál, sok-sok webáruházat megnéztél, de valahogyan egyiknél sem érezted azt, hogy meg lenne az igazi. Egy kerti szauna rendelése nem ki dolog, így érdemes megfontolt döntést hozni, olyan szaunát választani, ami tényleg minden igényednek megfelel. Az Aliante a személyes preferenciáid, igényeid, kívánságaid alapján készíti el kerti szaunád terveit, és építi meg ezek alapján. Amennyiben egyik szauna sem felel meg az elvárásaidnak, vagy bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy mi lenne a legjobb döntés, keress minket! Kerti szauna rendelése előtt ingyenes helysíni felmérést végzünk, jelentkezni IDE kattintva tudsz!

 

Helyszíni felmérés a kerti szauna rendelése előtt

Mielőtt a kerti szauna rendelése megtörténik, mindenképpen szükség van egy helyszíni felméréssel egybekötött konzultációra, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy valóban olyan szaunát rendelsz, amilyet szeretnél. A helyszíni felmérés során megnézzük a hely kialítását, lemérjük a rendelkezésre álló helyet, minden apró sarkot, a talaj minőségét, az áramellátottságot, esetleges panoráma lehetőségeket. Illetve megbeszéljük az igényeidet, elképzelésedet, a rendelkezésre álló költségkeretet. Ezek alapján készítünk egy személyre szabott tervet, aminek része egy 3D-s látványterv, valamint részletes költségkalkuláció is. A kerti szauna rendelése a történik csak akkor meg, ha ezt te jóváhagyod, szerződés megkötésével.

 

Mi történik a kültéri szauna rendelése után?

A kültéri szauna rendelése előtti tanácsadáson, megbeszélésen, felmérésen- vagy hívhatjuk, akárhogyan- részletesen elmondjuk, hogy hogyan zajlik a folyamat. A kültéri szauna rendelése után megtörténik a szükséges anyagok megrendelése, és ezek után kerül sor a szauna megépítésére. Szakértő kollégáink már több éve foglalkoznak szaunákkal, így biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel majd az eredménnyel. Bármilyen kérdésed felmerült akár most, akár majd a folyamatban- nyugodtan fordulhatsz hozzájuk bizalommal. 

 

Kültéri szauna rendelése prémium anyagokból

A kültéri szauna rendelése során nagyon fontos, hogy magas minőségű, prámium alapanyagokat szerezzünk be, hiszen csak így biztosítható, az időtállóság. Az Alianténél a legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk, hatalmas a választék, biztosan tudsz majd te is választani ízlésed szerint. Lambéria anyagok esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, nyárfa és égerfa közül választhatsz, de padlécekben is hasonlóan nagy a választék, köztük nyárfa és égerfa is elérhető, a burkolat akár rétegelt lemez, üveg, vagy kő is lehet.

 

Kültéri szauna rendeléshez keress minket ITT!  

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket