Kattints Kattints

Finn szauna vásárlás

Finn szauna vásárlás

Finn szauna vásárlása magam minőségben, prémium anyagokkal, személyre szabottan, ahogyan megálmodtad? Keresd az Aliante csapatát és nemcsak megtervezzük, hanem meg is építjük álmaid finn szaunáját, hogy pont olyan legyen -vagy talán még egy kicsit annál is jobb-, mint ahogyan elképzelted.

Finn szauna vásárlás egyedi igényekkel

Egyedi finn szauna vásárlása

Finn szauna vásárlásán töröd a fejed, és már van is egy kép a fejedben, hogy nagyjából milyet szeretnél? A legjobb helyen jársz! Az Alainte egyedi tervezésű szaunái el fognak varázsolni, ugyanis olyan szaunád lehet, amilyet elképzeltél. Méretben pont passzolni fog a kertedbe, házadba, üzlethelyiségedbe, olyan borítása lesz, ami tökéletesen illeszkedik majd a stílushoz, amit képviselsz, és funkciókban is azt fogja tudni, amit szeretnél. Akár arra is van lehetőség, hogy infraszaunaként is használható legyen, ugyanis kombiszaunák építésével is foglalkozunk. Nálunk a finn szauna vásárlása nem katalógus ajánlatokból, hanem egyedi igények alapján történik. Rengeteg anyag van választékon, méghozzá prémium minőségű, így biztosan te is megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. 

 

Egyedi finn szauna vásárlása prémium anyagokból

Pontosan milyen anyagokból lehet választani? Egészen pontosan olyan magas minőségű, prémium anyagokból lehet választani, amik nemcsak nagyon strapabíróak, szépek, hanem tartósak is. Így a nálunk vásárolt finn szauna sokáig megőrzi szépségét, és remekül funkcionál majd. Finn szauna vásárlása esetében ezek a főbb alapanyagok, amik közül választani lehet: lambéria esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta áll rendelkezésre, de van égerfa és nyárfa, valamint tyrol hőkezelt finn erdei fenyő is, padlécek esetében a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk leginkább, de többféle speciális burkolat is van választékon, amik még egyedibbé teszik a szaunát, lehet választani akár üvegburkolatot is. A bővebb választékot a finn szauna vásárlásához a helyszínen tudjuk megmutatni, ekkor tanácsokat is tudunk adni a különböző fafajtákkal kapcsolatban.

 

Finn szauna vásárlása- tervezéstől az építésig

A finn szauna vásárlásának a folyamata két fő részből tevődik össze, egyik a tervezés, másik pedig az építés rész. Mivel egyedi finn szauna vásárlására szeretnéd adni a fejedet, nagyon fontos, hogy pontosan megtervezzük, hogy milyen is legyen. Ehhez helyszíni felmérésre van szükség, ahol szakértő kollégáink megnézik a rendelkezésre álló helyet, megmérik a terület nagyságát, megvizsgálják a talaj összetételét, az áramellátottságot, az esetleges panoráma lehetőségeket. Ezzel egy időben megkérdeznek az igényeidről, hogy milyen egyedi kéréseid vannak. A finn szauna vásárlása előtt te is beleszólhatsz abba, hogy milyen legyen a szaunád. 

 

Finn szauna vásárlása egyedi tervezéssel

A finn szauna vásárlása előtt készítünk egy alapos, és részletes tervet, mielőtt megrendelnénk az anyagokat, és elkezdenénk megépíteni a szaunát. Nemcsak nehezen értelmezhető, átláthatatlan tervrajzokat fogunk adni, hanem egy jól átlátható 3D-s tervet is. Továbbá a tervekkel együtt egy részletes árkalkulációt is készítünk. Amennyiben szükséges ezeken a terveken lehet módosítani, elfogadásuk után megkötjük a szerződést, és elkezdjük a szauna megépítését. 

 

Egyedi finn szauna vásárlása prémium anyagokkal? Kérj ajánlatot még ma IDE kattintva!  

Aliante Wellness

Ajánlatkérés