Kattints Kattints

Hírek és ajánlatok

Hírek és ajánlatok

Legjobb szauna

Milyen a legjobb szauna? Mi az Alianténél tudjuk a titkot: nemcsak prémium alapanyagokból készül, időtálló, precízen tervezett és kivitelezett, hanem egyedi is. Mindenkinek mást jelent a legjobb szauna kifejezés, de mi mindenkinek segítünk, hogy a legjobb szaunája legyen!

Infrakabin vásárlás

Infrakabin vásárlása egyedi tervezéssel, prémium minőségű anyagokkal, extra kérésekkel? Válaszd az Aliante Wellness & Lifestyle szakértemét! Megtervezzük, és meg is építjük az általad megálmodott infrakabint!

Karácsonyi előtti stressz: Hogyan előzd meg?

„Ez az év legcsodálatosabb időszaka”, de egyben olyan időszak is, amikor a stressz szintje csak úgy szárnyal, mondhatni teljesen az egekben van. Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy megállítsuk a stresszt, és még élvezetesebbé tegyük a szeretet ünnepét: mutatjuk hogyan gyűrd le a karácsony előtti stresszt!

Egyedi infra szauna

Egyedi infra szauna vásárlásán gondolkodsz? Az Aliante szakértő csapata nemcsak megtervezi, hanem meg is építi neked álmaid infra szaunáját teljesen az igényeidre szabva, a kéréseid, kívánságaid alapján.

A tökéletes téli kikapcsolódás elemei

Akárhogyan is nézzük, szuggeráljuk, forgatjuk, lapozgatjuk a naptárt, még egy darabig a telet kell élveznünk. Mert lehet ezt élvezni? -gondolhatod magadban. Nagyon kevesen vannak, aki szeretik a telet, és annak ellenére, hogy más hónapokban, például nyáron sokkal könnyebb elfoglaltságot találni magunknak, a telet is sok-sok izgalmas és kellemes programmal fel lehet dobni. Hogy lássátok, hogy nem csak a levegőbe beszélünk, mutatunk is néhány példát szuper jó téli programokra.

Kültéri infra szauna

Kültéri infra szauna építtetésén gondolkodsz? A legjobb helyen jársz, az Aliante ugyanis nemcsak megtervezi, hanem meg is építi neked álmaid kültéri infra szaunáját egyedi ötleteid és elképzeléseid alapján. 

Őszi méregtelenítés: Hogyan csináljuk?

Sokan azt gondolják, hogy a tisztulás a tavasz időszaka: tavaszi nagytakarítás, tavaszi méregtelenítés, tavaszi kertészeti munkák, de valójában az ősz a legmegfelelőbb évszak a megtisztulásra. A fákhoz hasonlóan nekünk is „le kell hullatnunk a leveleinket” és meg kell tisztítanunk magunkat a tél előtt. Az őszi méregtelenítő segít elkerülni a szezonális megfázást, megőrzi az immunrendszer egészségét, és felkészíti szerveit az előttünk álló hidegebb hónapokra. A cél az, hogy revitalizáljuk szervezetünket, így felkészítsük a következő hideg évszakra. Hogyan csináljuk?

Szauna karbantartás ősszel – Tanácsok a szakértőtől

A szaunák kevés javítást és karbantartást igényelnek, azonban ezeket fontos elvégezni a hosszú időállóság miatt. A padlók időnkénti felporszívózásával, a padok és a háttámlák felsöprésével, törlésével szaunája jó állapotban marad, és hosszú ideig jó szolgálatot tesz. Mutatjuk milyen szauna karbantartási teendőket esedékes elvégezni ősszel. 

Stresszkezelés otthon – Ezeket érdemes bevetni a mindennapokban

Sajnos felgyorsult világunkban egyre jellemzőbb a növekvő dózisú stressz hatás. Mindennapi életünkben számos olyan szituációnak vagyunk kitéve, amikor stressz ér bennünket. A stressznek azonban hosszútávon nincsen jó hatása, ezért fontos, hogy olyan aktivitásokat is végezzünk, amik csökkentik a stresszszintünket. Az alábbiakban olyan otthoni stresszkezelő tevékenységeket mutatunk be, amik nagyon hatásosak és egyszerűen beilleszthetőek a mindennapi rutinba.

Kertépítés: Amit mérlegeljünk, mielőtt belevágnánk

A kertépítés egy komoly döntés, hosszú folyamat, aminek gyümölcsét is -szerencsés esetben- sokáig élvezhetjük. A kertépítés majdnem egy olyan nagy horderejű dolog, mint a ház megépítése, ennek ellenére erre mégsem szoktak olyan sok energiát, időt, és pénzt fordítani. Egy szép kert legalább annyira otthonossá tudja tenni a házat, mint a nappali. Miket érdemes mérlegelni, mielőtt belevágsz a kertépítésbe? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Kombi szauna tervezés

Cégünk, az Aiante kombi szauna tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik, ráadásul egyedi igények alapján, személyre szabottan.

Infra szauna vásárlás

Infra szauna vásárlásán gondolkozol már egy ideje, de valahogy sehol sem találod azt az igazi darabot, azt, ami minden szempontból megfelel, ami pont olyan, ahogyan elképzelted? Az Aliante nemcsak megtervezi, hanem meg is építi álmaid szaunáját elképzeléseid alapján. Infra szauna vásárlásával kapcsolatban keress minket bizalommal!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés