Kattints Kattints

Kombi szauna tervezés

Kombi szauna tervezés

Cégünk, az Aiante kombi szauna tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik, ráadásul egyedi igények alapján, személyre szabottan.

Kombi szauna tervezés és épkivitelezése

Finn és infra szauna egyben: kombi szauna tervezése

A kombi szauna tervezése abban az esetben indokot, amennyiben nem tud a megrendelő dönteni az infra és a finn szauna között, pontosan ugyanannyi érv szól mindkettő mellett, és az egyik szauna előnyös tulajdonságairól sem szeretne lemondani az illető. Te is már rég óta mérlegeled az ehetőségeket, és úgy érzed, nem tudod eldönteni, hogy az ősi finn szauna, vagy a modern, praktikus és gyógyító hatású infra kabin lenne számodra az ideális? Úgy érzed mindkettő jó lenne egyszerre? Hétköznaponta szükséged van egy kis gyors feltöltődére az infra szaunában, de hétvégén inkább a finn szauna élményének adnád át magadat? IDE kattintva kérj egyedi ajánlatot, és már kezdjük is a kombi szauna tervezését az igényeid alapján, személyre szabottan!
 

Megéri a kombi szauna tervezése?

Hosszas mérlegelés után úgy döntötté, hogy szauna építésére adod a fejedet, de nem tudod eldönteni melyik típust válaszd? Vajon megéri a kombi szauna tervezése? A válasz egyértelműen igen! A kombi szauna tervezésével gyakorlatilag egyszerre két szaunád is lesz, az ár töredékért, és ráadásul csak egy helyet foglal majd. A finn és infra szaunáknak is megannyi pozitív hatásuk van külön-külön is, így egyértelműen kombinálva is sok előnyét évezheted majd. A kombi szauna tervezéséve egyesítjük a finn szaunák és az infra szaunák előnyös tulajdonságait is, gyakorlatilag egy olyan „kettő az egyben” szaunával gazdagodik az otthonod, ami használható magas hőfokon, lassú relaxációra, de gyors edzés utáni felfrissülésre is. Akár egy gyors relaxációra, edzés után feltöltődésre vágysz, akár egy hosszasabb kikapcsolódásra, stresszoldásra, megteheted.

 

Egyedi kombi szauna tervezése az Alianténál

Az Aianténél büszkék vagyunk rá, hogy olyan munkákat adunk ki a kezeink közül, amik maximális elégedettséggel és boldogsággal töltik el új tulajdonosukat. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy sablon, katalógus ajánlatok helyett egyedi tervezésű szaunákat forgalmazunk. Nálunk a kombi szauna tervezése is megrendelőink igényei, és a rendelkezésre álló lehetőségek (hely ellátottsága, méretei) alapján történik meg. A kombi szauna tervezésekor rengeteg prémium minőségű anyag és exkluzív elem közül van lehetőség választani, így biztosítva azt, hogy az általad megálmodott szauna készüljön el.

 

A kombi szauna tervezése és kivitelezése egy komplex folyamat

A kombi szauna tervezése és kivitelezése egy komplex folyamat, amit mi nagy szakértelemmel és hosszú évek tapsztalataival végzünk. Az egész egy személyes konzultációval, igény felméréssel egybekötött helyszíni szemlével indul, amikor átbeszélünk minden fontos részletet. Csak ezután kezdődik a kombi szauna tervezése, melynek végezetével egy 3D-s látványtervet és egy pontos költségkalkulációt fogsz kapni, ezek módosítására még van lehetőség ilyenkor, de mannyiben elfogadod és aláírod a szerződést, elindítjuk az anyagok megrendelését, és hamarosan megkezdődik a szauna megépítése is. 
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket