Kattints Kattints

Hírek és ajánlatok

Hírek és ajánlatok

Egyedi szauna vásárlás

Ha felmerült benned az egyedi szauna vásárlás gondolata, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Az Aliante csapata olyan profi szakértőkből áll, akik maximálisan felmérik a te igényeidet összevetve az otthonod, kerted lehetőségeivel és megtervezik számodra a legtökéletesebb egyedi szaunát. Az egyedi szauna vásárlás folyamata nálunk egyszerű és zökkenőmentes!

Egyedi kerti szauna

Egyedi kerti szauna vásárlás esetén egyértelműen körültekintőnek kell az embernek lennie. Utána kell járni a dolgoknak, és egy megfelelő céget kiválasztani, akibe megbízunk és tudjuk: egyedi kerti szaunánk maximálisan magas minőségű lesz. Cégünk hitvallása az egyediség luxus kivitelben, mindezt mérnöki pontosággal megfűszerezve. 

Téli immunerősítés: így hozd ki magadból a legtöbbet télen is

Immunrendszer erősítés –sokszor halljuk, olvassuk, azonban nem árt tisztázni, miért is van erre szükségünk, főleg télen. A szervezetünk ki van téve napi szinten kórokozóknak, amivel fel kell vennie a harcot, télen ezek mellé társul a hideg, nyirkos időjárás, ami még inkább megnehezíti az immunrendszerünk küzdését. Ezért is kell ebben az időszakban még inkább összpontosítanunk az egészségünk felturbózására, mutatjuk tippjeinket. 

Infrakabin építés

Az Aliante nagy szakértelemmel rendelkezik különböző szaunák, többek között infrakabin építésében is. Személyre szabott tervek alapján, gondosan válogatott prémium alapanyagokból, nagy szakértelemmel építjük meg álmaid infrakabinját, természetesen extra igényeidet is figyelembe vesszük.

Szauna vásárlás

Hagyományosan az emberek a szauna vásárlást lazítás, immunerősítés és relaxáció elősegítésének céljából fontolják meg. A relaxáció a szauna használatának egyik legnépszerűbb előnye. Ha fizikailag ellazítod a tested, hamarosan nyugodt gondolkodásmód követi. Szauna vásárlással ezt otthonodban is megteheted, anélkül, hogy bárhová el kellene menned a nyugodt pillanatokért.

Infraszauna rendelés

Infraszauna rendelésen gondolkozol? Szeretnél otthonodba, vagy éppen céged számára egy pihentető helyet, azonban elakadtál? Nem tudod milyet, mekkorát, és hogyan pontosan? Keress minket bizalommal, és mi megtervezzük, és meg is építjük álmaid infraszaunáját. Egyedi infraszauna rendeléshez kérd ajánlatunkat! 

Kültéri Infrakabin

Sokan pusztán kikapcsolódásra vagy azért használják a kültéri infrakabint, mert jó érzés elmerülni a melegben. Mások szeretik a szabadtéri szaunákat, mert szeretnek a természetben időt tölteni, gyönyörködni. De tudtad, hogy számos bizonyítottan jótékony hatással van a testedre és az elmédre is?

Illóolajok a szaunában: Melyiket mikor alkalmazd?

Az illóolajok használata leginkább aromaterápiák esetében aktuális és hatékony. Az aromaterápiát már régóta sok civilizáció alkalmazza, és ma is élvezik. Az ókori egyiptomi, kínai és görög kultúrák ezt a gyakorlatot alkalmazták az aromás növényi kivonatok és illóolajok különféle célokra. Manapság az illóolajok használata az aromaterápiában széles körben elterjedt, és homeopátiás szerekre használják, mint például a fájdalom csökkentésére, az izomfájdalom enyhítésére, a depresszió megelőzésére, a stressz csökkentésére és a jobb alvás elősegítésére.

Mi is az a szauna szeánsz?

A szaunázással szinte egybefonódnak olyan fogalmak is, mint például a szaunaszeánsz. Lássuk, mi ez, milyen fajtáit próbálhatjuk ki, és miért jó ez nekünk.
 

Bio szauna építés

A Bio szauna egy köztes szauna a hő és a gőz között. A bioszaunában a finn szaunával ellentétben az elvárt hőmérséklet alacsonyabb, maximum 60 °C körüli, a páratartalom pedig 35-50% körüli. A Bio szauna építés előnyei szinte megegyeznek a finn szauna előnyeivel: mindkét kezelés serkenti az izzadást, így lehetővé teszi a szervezet számára a bőrön lévő méreganyagok és szennyeződések kiürítését, valamint javítja annak oxigénellátását. A Bio szauna alacsonyabb hőmérséklete azonban nagyobb állandóságot tesz lehetővé az utastérben, hogy hosszabb ideig ellazulhass.

Finn szauna rendelés

A Finn szauna eredete ezer évre ezelőttre nyúlik vissza. Az első Finn szauna keletkezéséről nincs irott történelmi információ, arról azonban, hogy most hogyan keletkeznek van! A finn szauna rendelés lehetővé tette, hogy ne csak a wellness köpontokban de az otthonunkban is élvezhessük a szauna jótékony hatásait.

Szauna árak

Mivel egyedileg megtervezett szaunákat gyártunk, amelyet egy előzetes helyszíni felmérés és igény szerint stílusra, elképzelésre, esetleg előre megtervezett koncepcióra építünk így nem kell aggódnod a szauna árakkal kapcsolatban, nálunk mindenről tájékoztatást kapsz.

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket