Kattints Kattints

Infraszauna rendelés

Infraszauna rendelés

Infraszauna rendelésen gondolkozol? Szeretnél otthonodba, vagy éppen céged számára egy pihentető helyet, azonban elakadtál? Nem tudod milyet, mekkorát, és hogyan pontosan? Keress minket bizalommal, és mi megtervezzük, és meg is építjük álmaid infraszaunáját. Egyedi infraszauna rendeléshez kérd ajánlatunkat! 

Egyedi infraszauna rendelés tervezéssel

Az egyik legjobb ötlet az infraszauna rendelés

Nem tudjuk mennyire kötelezted már el magad az infraszauna rendelése mellett, még csak gondolkozol rajta, hogy csináltass-e, vagy éppen már csak a kivitelezőket keresed. Azt kell mondanunk, hogy az egyik legjobb ötlet az infraszauna rendelése, ugyanis ezzel nemcsak egy igazi prémium hangulatot adhatsz az otthonodnak, miközben teremtesz egy nyugodt helyszínt a pihenéshez, kikapcsolódáshoz, hanem számos egészségügyi előnyre is szert tehetsz. A szaunázásnak ugyanis nagyon sok pozitív hatása van nemcsak a lélekre, hanem a testre is. 

 

Az infraszauna rendelés előnyei

A szunázásnak számtalan előnye van. nemcsak nagyszerű szabadidős program, ami segít a kikapcsolódásban, a stressz kezelésében, hanem még az egészégünket is karbantartja. A szaunának ugyanis immunerősítő hatása van, még a fogyásban is segíthet az anyagcsere serkentésének köszönhetően, illetve sportolóknak is kifejezetten ajánlott, ugyanis reuma, a hát- és derékfájdalmak, a bőrpanaszok, valamint az olyan sportsérülések, mint a rándulás, vagy a ficam kezelésére is alkalmas. Az infraszauna rendelése azért előnyös, mert nagyon kevés ellenjavaslat van a használatára, illetve jóval kisebb helyen elfér, mint egy finnszauna, praktikusabb is, hiszen beüzemelési, felfűtési ideje is kevesebb.

 

Infraszauna rendelése egyedi igényekkel

Az Alainte-nél egyedi igényeket figyelembe véve történik meg az infraszauna rendelése. Miután felkeresel minket, ajánlatot kérsz, szakértő kollégáink ellátogatnak hozzád, hogy megnézzék a rendelkezésre álló helyet, felmérjék a helyszínt. Nemcsak azt mérjük fel, hogy mekkora helye van a szaunának, hanem azt is megnézzük, hogy hogyan lehetne a legoptimálisabban kialakítani, hogy tökéletesen passzoljon a környezetbe. Minden egyedi kívánságodat figyelembe vesszük. Mivel egyedi tervezésű szaunákat készítünk, így kéréseidet teljes mértékben figyelembe tudjuk venni. Amennyiben egyedi infraszauna rendelésén gondolkozol, keress minket, és a további részleteket tervezőinkkel megbeszéled! 

 

Prémium infraszauna rendelése

Infraszauna rendelése esetében nemcsak megtervezzük, hanem meg is építjük álmaid szaunáját, méghozzá prémium minőségben. Többféle magas minőségű anyag közül tudsz választani, amik remekül fognak mutatni otthonodban, vagy kertedben. A lambéria készülhet többféle csomós és csomómentes fenyőfajtából, égerfa és nyárfa, és tyrol hőkezelt finn erdei fenyőből is, a padlécek esetében szintén széles a paletta: leginkább a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk, de többféle speciális burkolat is elérhető, például üveg vagy kőburkolat. Amennyiben nem tudsz választani, szakembereink állnak rendelkezésedre, hogy közösen megtalálhassuk a te otthonodhoz leginkább illő megoldást.

 

Prémium infraszauna rendelése egyedi igényekkel? KÉRJ AJÁNLATOT MÉG MA!  

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket