Kattints Kattints

Bio szauna építés

Bio szauna építés

A Bio szauna egy köztes szauna a hő és a gőz között. A bioszaunában a finn szaunával ellentétben az elvárt hőmérséklet alacsonyabb, maximum 60 °C körüli, a páratartalom pedig 35-50% körüli. A Bio szauna építés előnyei szinte megegyeznek a finn szauna előnyeivel: mindkét kezelés serkenti az izzadást, így lehetővé teszi a szervezet számára a bőrön lévő méreganyagok és szennyeződések kiürítését, valamint javítja annak oxigénellátását. A Bio szauna alacsonyabb hőmérséklete azonban nagyobb állandóságot tesz lehetővé az utastérben, hogy hosszabb ideig ellazulhass.

kültéri bio szauna építés

Kinek ajánljuk a bio szauna építését?

A bio szauna építése az idősebb korosztály számára ajánlott, akiknek az általános vagy finn szauna levegője megterhelő lenne. Kisgyermekes családoknál is előnyös lehet a bio szauna építése. Így, ha szeretnéd ugyan azt a hatást gyakorolni immunrendszeredre, mint az, aki rendszeresen használja a finn szaunát, megteheted. Nem bírod a nagy hőmrsékletet hoszabb ideig? Az sem akadály! A bio szauna építése neked való projekt hiszen ki fogod tudni élvezni a végeredményt!

Ha szeretnél egy ilyen szaunát, amit végre te is tudsz használni katt ide és kérd egyedi árajánlatod.

 

A bio szauna építésének előnyei

Mivel ez a szauna típus a Finn szauna kistesója is lehetne, hiszen a bio szauna a Finn szauna egyik változata, azt gondolnánk, hogy használati szabályzata megegyezik. Azonban ez nem igaz. Bio szauna építésén gondolkozol? Ez a szauna típus azoknak való, akik hosszabb ideig szeretnének kikapcsolódni az általunk, egyedi tervezés alapján készült szaunájukban. A bio szaunában eltöltött idő akár 45 perc is lehet és ellentétben a finn szaunával a folyadék pótlás sem tiltott.

 

A bio szauna építése egyedileg

Mindent a te igényeid szerint tervezünk meg prémium alapanyagainkból, egyedi méretekkel. Helyszíni felmérés során szakértő kollégánkkal tudsz egyeztetni az elképzelésed alapján mi számodra a legideálisabb kivitelezés a bio szauna építése során. Az elkészült tervezetről egy 3D-s látványtervet fogsz kapni melyet még mindig tudsz változtatni, ha nem tetszik. Ez segít, hogy a bio szauna építése végén a kapott végeredményről, az egyedi szaunádról, legyen egy alkotott kép, hogy milyen is lesz majd valójában. Minden a te igényeid és elképzeléseid szerint fog alakulni a tervezés és a bio szauna építése során is.

 

A sokoldalú bio szauna építési lehetőségei

A bio szauna jótékony hatásai a fényterápiájával nyerhetők el a leghatékonyabban. Ez egy olyan különleges kiegészítőjeként szolgál, amelynek hatása lelkünkre van leginkább. A bio szauna építése során fokozhatjuk az elérni kívánt hatást aroma és hangterápiával egyaránt. A bio szauna építése előtt összesítjük idényeid ezzel is létrehozva egy egyedi, részletes és fix költségkalkulációt. Így bármilyen egyéb kiegészítést szeretnél még a bio szauna építése előtt érdemes jelezned, így az árajánlat fix és nem lesz a bio szauna építés során többletköltséged sem.

 

Hármas harmónia a bio szauna építésével

Mivel a bio szauna enyhébb hőmérsékletének köszönhetően sokkal kisebb nyomást gyakorol a testre és az immunrendszerre, így az ezzel járó előnyöket is hosszabb ideig élvezheted ki. A bio szauna építésekor a fény és a hang igényed szerint beépíthető a harmadik elem pedig a hármas harmóniához a meleg, amely a szauna által adott. Ezt a hármas harmóniát kültéren és beltéren egyaránt ki tudod élvezni, ezt a bio szauna építése előtt érdemes eldönteni, hogy számodra melyik előnyösebb és kollégáink prémium alapanyagainkból egy meseszerű bio szaunát építenek neked.

 

Szeretnél egy pihentető szaunázást tele jótékony hatásokkal és különféle extrákkal a te igényeidre szabva akkor katt ide és kérd egyedi árajánlatod!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket