Kattints Kattints

Kültéri infra szauna

Kültéri infra szauna

Kültéri infra szauna építtetésén gondolkodsz? A legjobb helyen jársz, az Aliante ugyanis nemcsak megtervezi, hanem meg is építi neked álmaid kültéri infra szaunáját egyedi ötleteid és elképzeléseid alapján. 

Kültéri infra szauna építése

Kültéri infra szauna: minden, amit tudni érdemes

Ha már egy ideje gondolkozol rajta, hogy kültéri infra szauna építésére add a fejed- és tekintve, hogy most ezt olvasod, biztosak vagyunk benn, hogy ez így van- akkor valószínűleg tisztában vagy vele, hogy mennyi pozitív hatása van egy infra szaunának. Mindazok mellett, hogy kellemes időtöltés, akár családi- baráti program is lehet a szaunázás, megannyi egészségügyi előnnyel jár a használata. Az infra szaunát gyógyászati eszközként is széles körben alkalmazzák rehabilitációs célokkal. A szauázás hatására beindul az anyagcsere, erősödik az immunrendszer, megszépül a bőr, távoznak a méreganyagok a szervezetből. Egy kültéri infra szauna éppen ezért tökéletes döntés lehet, hiszen az egészégügyi előnyöket össze lehet kötni a kellemes időtöltéssel. Gondolj bele: ülsz a melegben, miközben a szervezeted töltődik fel, és kémleled a téli csodás panorámát, a hóesést. Van ennél jobb program?

Ha szerinted sincs, akkor kattints ide, és mi megépítjük neked álmaid kültéri infra szaunáját!

 

Kültéri infra szauna egyedi tervezése

A kültéri infra szauna tervezése nálunk minden kívánságodat, kérésedet figyelembe véve történik. Nálunk nincsenek katalógus termékek, sablon ajánlatok, minden egyes ügyfelünk számára egyedi, a neki legmegfelelőbb tervet készítünk. Ha te is szeretnéd megrendelni álmaid kültéri infra szaunáját, ami tényleg olyan, mint amilyet mindig is szerettél volna, akkor válaszd az Aliantét! Ráadásul a kültéri infra szauna tervezése teljesen ingyenes. Térítésmentesen elmegyünk hozzád, felmérjük a helyszínt, a terep adottságait, és egyeztetjük az igényeidet. 

 

Kültéri infra szauna részletes tervezése

A kültéri infra szauna tervezésnél van néhány kiemelt szempont, amit figyelembe kell venni. Ilyenek a kiválasztott helyszín terepviszonya, tájolása, a panoráma, vagy hogy hova kerülnek az üveg felületek. Az is fontos, hogy mennyi hely áll rendelkezésre, mert ez nagyban meghatározza a méretet és ebből kifolyólag a használhatóságot is. Igyekezünk a rendelkezésre álló lehetőségekhez mérten a lehető legjobb tervet elkészíteni. 

 

Kültéri infra szauna építése

Az Aliante nemcsak a kültéri infra szauna terveit készíti el neked, hanem meg is építi azt, méghozzá magas minőségben, nagy szakértelemmel és prémium anyagokból. Amennyiben a felmérést követően elkészített terveket, 3D-s tervezetet, és árajánlatot elfogadod, a szerződést aláírjuk, megkezdődik az anyagok rendelésre, és hamarosan az építés is. Magas minőségű prémium anyagokból lehet választani kültéri infra szauna építése esetében, amik időállóak, és ellenűállnak az időjárás viszontagságainak, külső burkolatként többek között olyan speciális anyagokat is használunk, mint a rétegelt lemez, üveg, valamint kőburkolat, a faanyagok mellett. Lambéria anyagok közül többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, nyárfa és égerfa közül lehet választani, padlécek esetében szintén minőségi csomómentes fafajta, köztük nyárfa és égerfa is választható.

Aliante Wellness

Ajánlatkérés