Kattints Kattints

Szauna tervezés

Szauna tervezés

Te is ismered a szauna jótékony hatásait, vagy csak szeretnél egyet relaxálni valahol, úgy, hogy ne kelljen kimozdulnod otthonról? Erre a legjobb megoldás a szauna. Szerencsére megvalósítása már elérhető mindenkinek néhány szempont figyelembe vételéve. A szauna tervezésére sem kell túl sok időt szánnod, hiszen az elképzeléseid alapján mi megtervezzük a számodra legideálisabbat.

egyedi szauna tervezés

Milyen szempontok szükségesek a szauna tervezéshez?

Elsősorban el kell dönteni hova szeretnéd a szaunádat, kültéri vagy beltéri legyen? Igen jól olvastad, ha nincs elegendő hely a házban vagy nem szeretnéd a benti helyet lecsökkenteni, a szabadba is megoldható a szauna tervezése. A kültéri szauna esetében az is kivitelezhető, ha a tályban szeretnél gyönyörködni, így nem csak az ajtó lehet üveg, lehetőség van részben vagy egészben üvegből elkészíteni. A szauna tervezéséhez fontos meghatározni azt is, hogy mekkora legyen, hányan szeretnétek használni? Szeretnéd, hogy fekvési lehetőséged is legyen vagy elég, ha ülve élvezed a szauna jótékony hatásait?

Milyen típusú szanutát szeretnél?

Számos lehetőség van a szauna kiválasztásakor, persze azt is fontos figyelembe venni, hogy milyen magas hőmérsékletet bírsz el percekig és milyen jótékony hatásokat szeretnél nyerni a szaunád által.

Finn szauna tervezésének előnyei:

Pozitív hatása van a légutakra, tüdőre. A hideg beköszöntével segít megelőzni a felső légúti betegségeket. Ebben a szauna típusban szauna kályha melegíti fel a levegőt körülbelül 70-100 celsiusfokra.

Infra szauna tervezésének előnyei :

Ennek a típusú szaunának rengeteg jótékony hatása van az emberi szervezetre:

  • megszünteti az ízületi fájdalmakat
  • javítja és erősíti a vérkeringést
  • méregtelenít
  • csökkenti a fájdalmat- a mélyreható hatásának köszönhetően az izom és lágy szövetek sérüléseiben
  • csökkenti a narancsbőrt -női ügyfeleink kedvenc hatása

Az infraszauna esetében az infravörös sugarak 40-60 celsiusfokig melegítik fel a levegőt, így sokkal ideálisabb hőmérsékletet teremtve a relaxáláshoz.

Kombi szauna tervezése :

A kombi szaunák a fent említett finn és infraszaunák egyvelege, akár úgy is mondhatnánk, hogy kettő az egyben. Ez akkor ideális választás, ha a szauna tervezés során elbizonytalanodsz melyik szauna típus lenne számodra a legideálisabb. A kombi szaunával viszont nem kell döntést hoznod választhatod mindkettőt.

Szauna tervezés neked

A szanua tervezésnél fontos kiemelni, hogy vannak standard jól bevált méretek és típusok. Azonban, ha te egyedileg szeretnéd a saját ötleteid alapján elvonatkoztatva a hagyományos méretektől, akkor a legjobb helyen jársz. Mi megtervezzük és megépítjük neked, amit csak szeretnél, hogy elmondhasd álmaid szaunájában ülsz. Az egyedi szauna tervezése esetében nem kell megijedni, hogy egyszerre túl sokat akarsz, hiszen segítünk és a minőségében sem szenved majd hiányt.

“Luxus” szauna?

Prémiuma szauna tervezést is vállalunk, például, ha te kombinálni szeretnéd a relaxációt azzal, hogy a kinti csillagos eget beviszed a szaunádba, ne aggódj lehetséges. Minden egyedi igényedet figyelembe vesszük és aszerint kivitelezzük a számodra legtökéletesebb szaunát.

Aliante Wellness

Ajánlatkérés