Kattints Kattints

Egyedi szauna

Milyen szaunatípust válasszunk?

  • Finn szauna – a magasabb hőmérséklet és az egészséges életmód rajongóinak ajánljuk, illetve azoknak, akiknek a szaunázás közösségi élmény (családdal, barátokkal)
  • Bio szauna – a hűvösebb élmények (maximum 60 fokos hőmérséklet, 35-50 százalékos páratartalom) rajongóinak, akik aroma- vagy fényterápiával is szívesen kombinálják a szaunázás élményét
  • Kombi szauna – azoknak, akik mindezek kombinációjára vágynak
  • Kültéri szauna – a nyári hullócsillagok vagy a havas téli táj látványa mellett szaunázni vágyóknak.

Egyedi szauna születik: hogyan lesz az elképzelésből valóság?

A kapcsolatfelvétel után szakértő kollégáink alaposan felmérik a helyszínt, feljegyzik az igényeket, majd részletes terv készül, ami az építés alapjául fog szolgálni. Mivel senkitől nem várható el, hogy mérnököket megszégyenítően átlássa a bonyolult rajzokat, cégünk jól áttekinthető 3D-s terveket is készít, ezeket is megmutatjuk, és adunk egy árajánlatot is. A tervek elfogadása és a szerződés aláírása után elkezdődik az építés. A kivitelezés időtartama több tényezőtől függ a szauna egyediségétől vagy a választott alapanyagok beszerzési idejétől, de ha az építési helyszín megfelelően elő van készítve, akkor a szerződéskötést követően legfeljebb 8 héten belül elkészülünk a munkával.
Milyen anyagokból lehet választani?
Prémium minőségű szaunáinkhoz természetesen csak a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel, és elég széles palettáról lehet válogatni. Lambéria anyagok esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, nyárfa és égerfa szerepel a lehetőségek közt. Ami pedig a padléceket illeti, szintén minőségi csomómentes fafajták, köztük nyárfa és égerfa is választható.

Burkolat-fronton is a minőségre, a különlegességre és az egyediségre törekszünk: kültéri szaunaházainknál rétegelt lemezt, üveget, kőburkolatot is tudunk javasolni, az Ön egyedi igényei szerint, és a helyszín sajátosságainak a figyelembevételével.

Az Aliante által készített minden egyedi szauna a személyes igények maradéktalan kielégítéséről szól. Mi vagyunk az a csapat, amely minden elképzelését megvalósítja. Egyedi méretezést, egyedi alapanyagokat és egyedi kiegészítőket biztosítunk, az Ön ízlésére szabva. Elégedettek pedig csak akkor leszünk, ha Ön, a Megrendelőnk is elégedett.

Kérdése van? Kérje szakértő kollégáink segítségét, és visszahívjuk: Ajánlatkérés!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés