Kattints Kattints

Prémium szauna tervezés

Prémium szauna tervezés

Prémium szauna tervezése és kivitelezése? Az Aliante tökéletes választás, cégünk vállalja prémim szauna tervezését, valamint kivitelezését is cégek, és magánszemélyek számára is.

Prémium szauna tervezése és kivitelezése az Aliantenél

Prémium szauna tervezése egyedi igényekkel

Számunkra egy prémium szauna tervezésénél az egyik legfontosabb, hogy figyelembe vegyünk minden egyedi igényt, kívánságot. Egy prémium szauna, a prémium minőségű alapanyagok, korszerű előállítási folyamatok mellett ettől lesz igazán prémium. Ez az a többlet, amiért megéri a katalógusokat félredobni, és egy olyan szauna megrendelését választani, ami épp olyan, ahogyan azt te megálmodtad. A prémium szauna tervezése közben minden igényedet, kívánságodat megpróbáljuk figyelembe venni, amennyiben erre a körülmények -rendelkezésre álló hely, költségkeret- lehetőséget adnak. 

 

Álmodd meg prémium szaunádat, mi pedig megtervezzük, és meg is építsük neked! IDE kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot! 

 

Prémium szauna tervezése prémium anyagokból

Egy prémium szauna tervezése esetében az is nagyon fontos, hogy milyen anyagokat használunk. Az Aliante kizárólag magas minőségű prémium alapanyagokkal dolgozik, hiszen így tudjuk biztosítani, hogy az eredmény is prémium minőségű, valamint időtálló legyen. Prémium szauna tervezése esetében olyan prémium anyagok közül is lehet választani, mint panoráma üvegfal, vagy kőburkolat, a választék nagyon széles. A külső homlokzat készülhet olyan hőkezelt faanyagból, mint a vörösfenyő vagy a gondozásmentes beton, de választhatsz más fa hatású kültéri kompozitlemez burkolatot is. A belső burkolathoz megtervezéséhez többféle prémium minőségű fa áll rendelkezésre, többek között lucfenyő, cédrus, nyárfa, égerfa. Nem szabad megfeledkezni a padlécekről sem! Lehet nyárfa, égerfa natúr vagy hőkezelt változatban. A sok prémium anyag között nem tudsz választani? Nem probléma, a helyszíni felmérés alkalmával nagyon szívesen segítünk a választásban!

 

Prémium szauna tervezése és kivitelezése

Prémium szauna tervezése és kivitelezése egyben? Az Aliante nemcsak a prémium szauna tervezésében, hanem a kivitelezésben is tökéles választás. Miután a helyszíni felmérés során, megbeszéljük az igényeid, a vágyaid, és felmérjük a rendelkezésre álló helyet, és más fontos szükségleteket is, elkészítjük a szauna 3D-s látványtervét, valamint egy árajánlatot. Amennyiben ezt -akár kisebb módosítások után- elfogadod, és megkötjük a szerződést, már indul is a megrendelés, és te hamarosan egy prémium szauna boldog tulajdonosa leszel!

 

Milyen előnyökkel jár egy prémium szauna tervezése?

Egy prémium szauna tervezése mellett számos érvünk szól, az első rögtön a szaunázás megannyi pozitív hatása, amiről már te is minden bizonnyal hallottál. A szaunázásnak, amellett, hogy remek kikapcsolódás, nagyon sok egészségügyi előnye is van, a legismertebb talán az immunerősítő hatása, de javítja az anyagcserét is, valamint a vérkeringést, méregtelenít, szebbé varázsolj a bőrt, sőt még a fogyásban is segít. Élvezd ezeket a hatások prémium szaunádban ülve, miközben az üvegfalon keresztül gyönyörködsz a téi tájban, vagy éppen egy filmet nézel kikapcsolódásképpen a barátaiddal.

 

Egyedi prémium szauna tervezése és kivitelezése? Vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket