Kattints Kattints

Kerti szauna - az otthonod éke

Kerti szauna - az otthonod éke

Egy kerti szauna építésén gondolkozol, amivel az egész otthonodat megváltoztathatnád? Egy kerti szauna építése nemcsak azért jó ötlet, mert számos egészségügyi előnye van a szaunázásnak, hanem azért is, mert nagyon jó egyedüli, társas, vagy csoportos kikapcsolódási forrás is. Rendeld meg tőlünk kerti szaunádat!

Kerti szauna vásárlás, tervezés, gyártás | Aliante Egyedi szauna

Kinek való a kerti szauna?

A kerti szauna építésének megkezdése előtt nagyon fontos felmérni a terepet. Alapvetően mindenkinek ajánljuk a kültéri szaunát, akinek megfelelő helye van erre a kertben, hiszen ez az egyik legpraktikusabb szauna típus, hiszen a testet még inkább felpezsdíti a benti melegből a kinti hidegbe való átlépés. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy családi, baráti összejövetekhez is ideális, a kerti partik tökéletes kiegészítője, de egy romantikus esti programnak is nagyon jó lehet egy kerti szaunában ücsörögni és a természet szépségében gyönyörködni. Ha neked is van elegendő hely a kertedben, és szaunázni is szeretsz, akkor tökéletes választás számodra egy kerti szauna, ami otthonod valóságos éke lesz! IDE kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot, és a további részleteket egy helyszíni felmérésen megbeszéljük.

 

Mennyi helyre van szükség a kerti szauna építéséhez?

Cégünk egyedileg tervezett szaunák építésével foglalkozik, így az, hogy mennyi helyre van szükség a kerti szaunához, az attól is függ, hogy milyen, és mekkora szaunát szeretnél. Minden esetben a te igényeid alapján- a rendelkezésre álló lehetőségeket számításba véve- készítjük el a szaunádat, legyen az beltéri vagy kerti szauna. Garantáljuk, hogy az általunk megtervezett kerti szauna illeszkedni fog a környezetedhez!

 

Tudnivalók a kerti szauna rendelésével kapcsolatban

Nálunk minden egyes szauna esetében az ajánlatkérés beérkezése után egy igényfelméréssel, személyes preferenciák egyeztetésével kezdődik meg a rendelési folyamat. A helyszíni felmérés után a tervezési folyamat indul, mely során a kívánságaidat és a környezet adta lehetőségeket igyekszünk a lehető legjobban összehangolni. Többféle anyagból választhatsz, akár üvegfalakat is készítünk, hogy tudj gyönyörködni a természetben szaunázás közben. Így, ha minket választasz, akkor tényleg olyan szauna lesz a kertedben, amilyenről álmodtál. A végleges látványtervekkel az előzetes árkalkulációt is megkapod, ezt elfogadva kerül gyártásba szaunád. 

 

Miért rendelj kerti szaunát?

A szaunázásnak önmagában is rengeteg előnye van: erősíti az immunrendszert, hatékonnyá teszi az anyagcserét, jót tesz a bőrnek, segít a fogyásban, javítja a vérkeringést, és segít abban, hogy távozzanak a méreganyagok a szervezetből. Egy kerti szauna építésével mindezt élvezheted, miközben kellemesen töltöd el az idődet akár egyedül, akár pároddal, akár barátaiddal. Nincs is jobb program, mint egy hideg téli napon ülni a forró kerti szaunában, és a havas tájban gyönyörködni.

Rendeld meg szaunádat az Aliante-tól és garantáltan egy időtálló, profin kivitelezett, magas minőségű kerti szauna tulajdonosa leszel majd, ami pont olyan, ahogyan te azt megálmodtad! Ajánlatkéréshez kattints ide! 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket