Kattints Kattints

Finn szauna építés

Finn szauna építés

Egy finn szauna építése több szempontból is jó ötlet, egyrészt nagyon jó kikapcsolódási lehetőség, másrészt pedig számtalan jótékony hatással bír. Finn szauna építése egyedi igények alapján cégek, vagy magánszemélyek részére? Válaszd az Aliante csapatát!

Finn szauna építése egyedi igényekkel

Finn szauna építése egyedi igények alapján

Az Alianténél nincsenek katalógusok, sablon ajánlatok, csakis egyedi tervezésű szaunák vannak. Te is finn szauna építésén gondolkozol? Összeállt a fejedben, hogy mit, hova, hogyan szeretnél, de sehol nem találkozik az elképzelésed, a katalógusok választékával? Ne érd be kevesebbel! Mi nemcsak megtervezzük, de el is készítsük neked álmaid finn szaunáját! Olyan anyagokból, és úgy, ahogyan szeretnéd, persze csak akkor, ha ezt a körülmények is megengedik. Rengeteg különböző anyag közül válogathatsz, és szinte minden elképzelés megvalósítunk, legyen az üvegfal, vagy bármilyen prémium minőségű anyag!

 

Egyedi finn szauna építésének megtervezéséhez kérj ajánlatot tőlünk IDE kattintva!

 

Hogyan működik a finn szauna építése?

A finn szauna építése, mint minden más szauna építése is egy ajánlatkéréssel kezdődik. Ezt egy személyes helyszíni felmérés követi, amikor kollégáink felmérik a rendelkezésre álló lehetőségeket, a rendelkezésre álló helyet, annak nagyságát, a talaj minőségét, és egyéb tényezőket, valamint pontosan átbeszélésre kerülnek az igényeid, elképzeléseid is. Ez az az alkalom, amikor minden felmerülő kérdésedre is választ kaphatsz, illetve néhány tanáccsal is gazdagodhatsz. A finn szauna építése csak azután kezdődik el, ha az általunk készített terveket, költségkalkulációt, 3D-s látványtervez jóváhagyva megkötjük a szerződést, és elindítjuk az anyagok rendelését. 

 

Finn szauna építése prémium anyagokból

Az Alinaténél kizárólag magas minőségű prémium anyagokat használunk a finn szauna építése során, hogy biztosítani tudjuk, hogy a szauna időtálló, és magas minőségű legyen, te pedig a lehető legelégedettebb. Finn szauna építésekor ezek a főbb anyagok, amikből lehet választani: lambéria esetében szóba jöhet többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, égerfa és nyárfa, vagy akár tyrol hőkezelt finn erdei fenyő is, padlécek esetében a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk leginkább, de többféle speciális burkolat is van választékon, amik még egyedibbé varázsolják a szaunádat, például a már említett üveg burkolat. Amennyiben nem tudsz választani, szívesen segítünk!

 

Finn szauna építésének az előnyei

Finnországban a szauna szinte szent helynek számít. Egy hely, ahol nemcsak kikapcsolódhat az ember, és feltöltődhet, barátokkal lehet, hanem egy hely, ami segít abban is, hogy egészségesebb legyen. A finn szauna építésének számtalan jótékony hatása van, a szaunázás például bizonyítottan erősíti az immunrendszert, javítja a keringést, de még a fogyásban is segíthet, és a bőrt is szépít.  

 

Ha te is finn szauna építésén gondolkozol? Akkor IDE kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot, és minden további részletet megbeszélünk! 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés