Kattints Kattints

Egyedi szauna gyártás egyedi igényekkel

Egyedi szauna gyártás egyedi igényekkel

Egyedi szauna gyártásával keress minket bizalommal! Mi az Alianténél egyedi szaunák tervezésével, gyártásával, és kivitelezésével foglalkozunk, bármilyen egyedi igényed is legyen, azon dolgozunk, hogy megvalósítsuk!

Egyedi szauna gyártás megbízhatóan

Egyedi szauna gyártása személyre szabottan

Megálmodtad a tökéletes szaunát, tudod mekkorát szeretnél, és hova, kinéztél képeket, tudod milyen anyagok passzolnának tökéletesen, milyen színekben? Ne érd be kevesebbel! Bár a katalógusokban nagyon nehéz megtalálni azt a szaunát, ami pontosan megegyezik az igényeddel, ne add fel! Mi az Alianténél egyedi szauna gyártásával, és persze ezek tervezésével foglalkozunk. Mi megalkotjuk neked álmaid szaunáját, persze amennyiben ez lehetséges, az adott körülmények is megengedik!

 

Egyedi szauna gyártása a tervezéstől a kivitelezésig? Ide kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot!  

 

Egyedi szauna gyártása a tervezéstől a kivitelezésig

Ha minket választasz, akkor nemcsak megtervezzük, hanem le is gyártjuk neked álmaid szaunáját. Az egész folyamat egy helyszíni felméréssel indul, közvetlenül az ajánlatkérést követően, ahol pontosan tisztázzuk az igényeidet, álmaidat, és felmérjük a rendelkezésre álló körülményeket. Amennyiben úgy látjuk, hogy nem kivitelezhető az, amit elképzeltél, akkor is javaslatokat teszünk, megpróbáljuk a lehető legjobb megoldást megtalálni, ami megfelel az igényeinek, és az adottságok is lehetővé teszik a megvalósítást. Gondolunk itt a térigényre, vagy a rendelkezésre álló költségkertre.

 

Egyedi szauna gyártás folyamata

Az egyedi szauna gyártásának a folyamata akkor indul el, amikor az elkészült terveket, és az ezzel együtt járó előzetes költségtervet jóváhagytad. A 3D-s látványterv után még néhány kisebb módosítás előfordulhat, de a legtöbb esetben ügyfeleink elégedettek az elkészült tervekkel, és alig várják, hogy megkezdődjön az egyedi szaunájuk gyártása.

 

Egyedi szauna gyártás egyedi anyagokból

Az egyedi szauna gyártása természetesen egyedi anyagok felhasználásából történik. Többféle anyagból lehet választani, és ezeket kombinálni is lehet. Mi kizárólag magas minőségű, prémium anyagokkal dolgozunk, hogy garantálni tudjuk a magas minőséget, és az időtállóságot. A főbb alapanyagok: lambéria esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, égerfa és nyárfa, vagy akár tyrol hőkezelt finn erdei fenyő közül választhatsz, padlécek tekintetében a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk, de többféle speciális burkolat is van választékon, az üvegtől kezdve a kőburkolatokig. Szívesen állunk rendelkezésedre, amennyiben kérdésed merül fel, vagy nem tudsz választani.

 

Egyedi szauna gyártás előnyei

A egyedi szauna gyártásának számtalan előnye van. Gondolj csak bele milyen jó érzés lesz majd saját szaunádban ülni, szervezni közös programokat, a télen csodálni a hóesését, és feltöltődni. A kellemes érzésen túl, pozitív hatásai is vannak a szaunázásnak. Többek között javítja az anyagcserét, valamint a vérkeringést, méregtelenít, szebbé varázsolj a bőrt, továbbá a fogyásban is segít.

 

Egyedi szauna gyártáshoz keress minket! Kérj ajánlatot ide kattintva!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket