Kattints Kattints

Egyedi szauna építés professzionálisan

Egyedi szauna építés professzionálisan

Ha egyedi szauna építésről van szó, akkor az Aliante a legjobb választás. Mi minden esetben egyedi ajánlatokkal dolgozunk, ugyanis nagyon fontosnak tartjuk, hogy egy olyan szaunát kapj, ami tényleg olyan, mint ahogyan az elképzelted.

Egyedi szauna építés tervezéssel

Egyedi szauna építése, ahogyan megálmodtad

Egy szauna nagy dolog, ne érd be te se kevesebbel, mint amennyire mindig is vágytál! Ha már belevágsz, elhatározod magad, akkor legyen a célod egy olyan egyedi szauna építése, ami tényleg olyan, mint amilyenre vágysz, akkora, olyan felszereltségű, és olyan anyagokból készül, mint amilyet mindig is szerettél volna, amilyen tökéletesen passzol az ideálodnak. Ne érd be egyszerű sablon ajánlatokkal, katalógustermékekkel! Az Aliante nemcsak megtervezi, hanem meg is építi álmaid szaunáját. A helyszíni felmérés során természetesen figyelembe vesszük az adottságokat is, de amennyiben nincsen semmi akadály, akkor tényleg olyan szaunát építünk neked, ami minden elvárásodnak megfelel. Magán és üzleti célú egyedi szauna építése esetében is fordulhatsz hozzánk bizalommal! IDE kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Egyedi szauna építése egyedi igényekkel

Az egyedi szauna építése során minden egyedi igényedet figyelembe vesszük, amennyiben ez lehetséges. Mielőtt megkezdenénk bármilyen munkálatot felmérjük a terepet és előre egyeztetjük az igényeidet. Legyen bármilyen egyedi kérésed, megpróbálunk neki eleget tenni. Üvegfalat szeretnél, hogy telente a szaunában ülve gyönyörködhess az eléd táruló varázslatos panorámában, esetleg egy filmet nézve élveznéd a szauna pozitív hatásit? Ennek semmi akadálya, az egyedi szauna építése során nem okoz gondot üvegfalat beépíteni, vagy megoldani egy televízió felszerelését. Nincs is jobb, mint egy romantikus filmet élvezni a meleg szaunában, miközben kint nagy pelyhekben hullik a hó! 

 

Egyedi szauna építése egyedi alapanyagokból

Az egyedi szauna építése során természetesen többféle alapanyagból is lehet választani, úgy kombinálhatod ezeket, ahogyan neked tetszik. A főbb alapanyagok: lambéria esetében lehet többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, égerfa és nyárfa, vagy akár tyrol hőkezelt finn erdei fenyő közül is választani, padlécek esetében a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk, de többféle speciális burkolat is van választékon, a már említett üvegtől kezdve a kőburkolatokig. Amennyiben kérdésed merül fel ezekkel kapcsolatban, vagy nem tudsz választani, szívesen segítünk!

 

Egyedi szauna építésének menete

Sokan azt gondolják, hagy egy egyedi szauna építése sokkal komplikáltabb, mint megrendelni egy katalógus darabot, azonban ezt meg kell cáfolnunk. Az egyedi szauna építése esetében- bár valóban szükség van egy előzetes felmérésre, ahol sor kerül az igények tisztázására is, illetve minden kérdésedre választ kaphatsz- a beépítés sokkal egyszerűbb, hiszen a méretek, és egyéb specifikumom az adottságokhoz vannak igazítva. Mi a menete az egyedi szauna építésének? Az egész folyamat tehát egy helyszíni felméréssel indul, ami után elkészül a terv, és maga az ajánlat is, amennyiben ezt elfogadod, a szerződés aláírod, már indul is a rendelés, és hamarosan álmaid szaunjának boldog tulajdonosa leszel. 

 

Egyedi szauna építése? Keress minket bizalommal! IDE kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot!  

Aliante Wellness

Ajánlatkérés