Kattints Kattints

Kültéri szauna tervezés, ahogy szeretnéd

Kültéri szauna tervezés, ahogy szeretnéd

Kültéri szauna tervezése és kivitelezése az Alianténél! Mindig is álmai szaunájára vágyott, megvolt a saját elképzelése a kültéri szaunájáról, és valahogyan egyetlen katalógust lapozgatva sem találja a megfelelő szaunát? Az Aliante megtervezi Ön számára a minden szempontból tökéletes kültéri szaunát, és beltérit egyaránt!

Kültéri szauna tervezés és megvalósítás

Kültéri szauna tervezés a legjobb minőségű anyagokkal

Kültéri szauna tervezés és kivitelezése során kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, hogy a szauna is jó minőségű, időtálló legyen. Kültéri szauna tervezésekor többféle kültéri, illetve beltéri burkolatból is lehet választani. Lambéria anyagaink között megtalálható többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, nyárfa és égerfa. Padlécek esetében szintén minőségi csomómentes fafajta, köztük nyárfa és égerfa is választható. Burkolatként speciális anyagokat is használunk, köztük rétegelt lemezt, üveget, kőburkolatot de teljesen természetesen minden egyedi igényt igyekszünk megvalósítani a kültéri szauna tervezésekor. 

 

Kültéri szauna tervezés, ahogyan csak szeretnéd

A kültéri szauna tervezésénél minden egyes igényed, vágyad figyelembe vesszük, hiszen mi is azt szeretnénk, hogy tényleg megkapd álmaid szaunáját. Legyen bármilyen elképzelésed is, mi megtervezzük, és megvalósítjuk, akár infraszaunáról, finn szaunáról, kombi szaunáról (azaz az infraszauna és a finn szauna kombinációjáról), akár kültéri szaunáról legyen szó. 
Álmaid szaunájától már nem sok választ el, egyedi kültéri szauna tervezéshez ide kattintva kérhetsz ajánlatot!

 

Kültéri szauna tervezés egyedi igényekkel 

A kültéri szauna tervezésnél van néhány szempont, amit figyelembe kell vennünk, ez pedig a helyszín adottsága, a rendelkezésre álló terület, a terepviszonyok, a panoráma, ami például meghatározza a tájolást, vagy hogy hova kerülhetnek üveg felületek. Fontos szempont a méret is, bár egyedi méretekkel dolgozunk, azért mindig teszünk egy minimális méret javaslatot, annak érdekében, hogy megfelelően használható legyen a szauna. A belső és külső burkolat, valamint az egyéb anyagok felhasználása terén igyekszünk több alternatívát is felkínálni, illetve egyedi kiegészítőket is biztosítunk. 

 

Kültéri szauna tervezés árak 

A kültéri szauna tervezésnek alapvetően nincsen ára, tehát a beltéri-, valamint kültéri szauna tervezése ingyenes nálunk. 

 

A kültéri szauna tervezés menete

A kültéri szaunák tervezése egy ajánlatkéréssel indul, amit IDE kattintva tehet meg, ezt követi egy telefonos kapcsolatfelvétel, az igények konkretizálása, egy előzetes árkalkuláció, és egy telefonos utókövetés után egyeztetünk időpontot egy személyes találkozóra. Ekkor megtörténik a felmérés, valamint egy személyes tanácsadás is. A végleges tervek elkészítésére csak ezután kerül sor. A kültéri szauna tervezésének lezárása után következik a szerződéskötés, előlegfizetés, a gyártás, majd a kiszállítás és a telepítés. 

 

Kültéri szauna tervezés: a tökéletes wellness élményért

A tökéletes wellness élmény az otthonodig megy, ha az Aliantét választod! Precíz tervezés, szakképzett tapasztalt, segítőkész csapattal, egyedi, kreatív, személyre szabott 3D-s tervrajzok, gyors kivitelezéssel. Nemcsak a tervezés első pillanatától az utolsó simítások kivitelezéséig kísérjük nyomon a folyamatot, hanem az ezutáni időszakban is a rendelkezésedre állunk. Szakszerű karbantartási útmutatóval segítünk, valamint telefonon folyamatosan figyelmeztetünk a szükséges karbantartási folyamatok esedékességére, hogy nagyon sok éven keresztül élvezhesd szaunád jótékony hatásait! 
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket