Kattints Kattints

Prémium szauna építés

Prémium szauna építés

Az Aliante nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik szaunák tervezése, és kivitelezése terén, prémium szauna építése esetében is állunk rendelkezésedre, amennyiben otthonodba, vagy céged számára szeretnél magas minőségű szaunát építeni, akkor keress minket bizalommal!

Prémium szauna építés személyre szabottan

Prémium szauna építése egyedi igények alapján?

Már égen-földön kerested a tökéletes szaunát, ami passzol az elképzeléseidhez és az otthonodhoz is, ami pont olyan, mint amilyet szeretnél és pont olyan funkciói vannak, mint ami számodra megfelel? Az Aliante csapatéval könnyű dolgod lesz, hiszen egyedi prémium szauna építését és megtervezését is vállaljuk. Figyelembe vesszük nemcsak az adottságokat, a rendelkezésre álló helyet, a kialakítást, hanem minden egyedi igényedet is. Ha eddig nem találtad meg a számodra tökéletes szaunát, akkor engedd meg, hogy mi megtervezzük neked. Prémium szauna építéséhez ide kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Prémium szauna építése extra igényekkel

Nemcsak egy egyszerű szaunát szeretnél, hanem különleges igényeid vannak? szeretnéd, ha a legjobb minőségű alapanyagokból készülne a szauna? Különleges kialakítást szeretnél szaunádnak, esetleg azt szeretnéd, ha üveg falai lennének, hogy benne ülve tudj gyönyörködni az eléd táruló mesés panorámában, vagy tévét nézni szeretnél: romantikus filmezés, a téli hóesésben a csillagok alatt? Semmi sem lehetetlen! Bízz meg minket a prémium szauna építésével, és mi nemcsak megtervezzük, de kivitelezzük is azt, amit te megálmodtál!

 

Prémium szauna építése prémium alapanyagokból

Egy prémium szauna építése csakis prémium alapanyagokkal történhet, ezt mi is tudjuk, éppen ezért legyen szó bármilyen típusú, méretű, kialakítású szaunáról, csakis magas minőségű prémium alapanyagokat használunk! Prémium szauna építésekor választhatsz többféle lambéria, padléc és burkolóanyag között is saját ízlésednek megfelelően. Természetesen segítünk kiválasztani a legjobb alapanyagokat egyedi igényedhez mérten. Fontos, hogy az Aliante szaunái gyártása során csakis időtálló anyagokat használunk annak érdekében, hogy minél tovább élvezhesd szaunád jótékony hatásait. 

 

Hogyan zajlik a prémium szauna építése?

A prémium szauna építése a tervezéssel indul. Minden egyedi igényt figyelembe véve, az adottságok alapján elkészítjük a szauna tervét, mely során folyamatosan veled is kommunikálunk. Az alapanyagok megrendelése és a prémium szauna építése ténylegesen csak azután indul el, miután a személyre szabott 3D-s terveket megnézted, ezeket jóváhagyod, és aláírod a szerződést. Az első megbeszélést követően átlagosan körülbelül 1-2 héten belül el szokott készülni a 3D-s látványterv.

 

Mennyibe kerül egy prémium szauna építése?

Nehéz megjósolni előre, hogy mennyibe kerül egy prémium szauna építése, ugyanis ez sok mindentől függ. A prémium szauna építésének költsége függ a kiválasztott szauna típustól, a mérettől, a választott anyagoktól, az egyedi igényektől, és a prémium funkcióktól is. Azonban mikor kívánságaid, igényeid alapján, a felmérve az adottságokat elkészítjük a szauna tervét, azokkal együtt egy árkalkulációt is készítünk. Ehhez pedig, egész egyszerűen csak fel kell velünk venned a  kapcsolatot IDE kattintva!  
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés