Kattints Kattints

Kombi szauna gyártás

Kombi szauna gyártás

Nem tudod eldönteni, hogy melyik szauna típust válaszd, nem tudod, hogy a finn vagy infra szauna lenne-e számodra az ideálisabb választás? Van egy tippünk: a kombi szauna gyártása megoldhatja a dilemmát, ugyanis ezzel lesz egyszerre egy finn és egy infra szaunád is!

Kombi szauna gyártás egyedi igények alapján

Ha nem tudsz dönteni, akkor a kombi szauna gyártása a legjobb megoldás

Kombi szauna gyártását abban az esetben szoktuk javasolni, ha pont annyi érv kerül a finn és az infra szauna oszlopába is. Az az igazság, hogy a finn és infra szaunának is megvannak a maga előnyei, egyik sem jobb a másikánál, de másabb. Míg a finn szauna biztosítja a szaunázás igazi, autentikus élményét, addig az infra szauna sokkal praktikusabb, könnyedébben használható. Azt is szoktuk mondani, hogy hétköznapokra az infra szaunát ajánljuk, hétvégékre a finn szaunát, ebből a képletből pedig egyszerűen összerakható, hogy ha az egész hétre gondolunk, akkor egy kombi szauna gyártása a legjobb megoldás.

 

Ezért éri meg a kombi szauna gyártása

Egy kombi szauna gyártása azoknak éri meg, akik szeretnék a finn, valamint az infra szauna valamennyi előnyét kihasználni, valamint az összes felmerülő igényt kielégíteni. A családban, baráti körben vannak finn szauna rajongók, de te magad az infra szaunát részesíted előnyben, esetleg üzleti vállalkozásod van és szeretnéd, ha az összes ügyfeled boldogan távozna? Egy kombi szauna gyártásával ez nagyon egyszerűen megoldható, ugyanis ezek a szaunák egyesítik a finn és az infra szaunák valamennyi funkcióját és előnyeit is. Lényegében a kombiszauna egy „kettő az egyben” szauna, ami használható magas hőfokon, lassú relaxációra, de gyors edzés utáni felfrissülésre is. A fenti példával élve egy kombi szauna tökéletes hétvégente kiélveznéd a finn szauna több órás rituáléját, hétköznaponta a 20-30 perces infra szaunázást megejteni

 

Hogyan zajlik a kombi szauna gyártása?

Mint minden más szauna gyártás, úgy a kombi szauna gyártása is egyedi igények alapján történik. Az Aliante-nél nincsenek katalógusok, sablon ajánlatok, ugyanis legfontosabb számunkra megrendelőink elégedettsége. Több éves gyakorlatunk alatt megtapasztaltuk, hogy ez egyedi ajánlatokkal érhető el, ha tényleg lehetőség van arra, hogy a te elképzeléseid, ötleteid beleépüljenek a szaunába. Éppen ezért a kombi szauna gyártását egy igényfelméréssel egybekötött állapotfelmérés előzi meg. Ekkor nemcsak a rendelkezésre álló helyet mérik fel szakértő kollégáink, hanem minden elképzelésedet is meghallgatják, amennyiben a körülmények engedik beépítik a tervekbe. Ezután a kombi szauna gyártásának következő lépése következik: a tervezés. Ennek eredményeképpen egy teles tervezetet fogsz kapni 3D-s látványtervekkel és részletes költségkalkulációval. Ekkor még lehetőség van módosításokat végezni, amennyiben elfogadod a tervet, megkötjük a szerződést, elindítjuk az anyagok rendelését, te pedig hamarosan álmaid szuanájának boldog tulajdonosa leszel, amit használhatsz finn és infra szaunaként is.

 

Több funkciós kombi szauna gyártása prémium minőségben, egyedi elképzelések alapján? Ide kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket