Kattints Kattints

Finn szauna gyártás

Finn szauna gyártás

Egy finn szauna gyártása nagyon jó kikapcsolódási lehetőséget teremt, illetve számtalan jótékony hatással van nemcsak a mentális, hanem a testi egészségre is. Ha finn szauna gyártása prémium minőségben, akkor válassz az Aliante csapatát, megtervezzük és legyártjuk álmai finn szaunáját!

Finn szauna gyártás prémium anyagokkal

Finn szauna gyártás egyedi igények alapján

Nálunk nincsenek sablon ajánlatok, katalógusok, kötött megrendelések. Több éves működésünk alapján megtapasztaltuk, hogy ezen a piacon egyedi ajánlatokra van legnagyobb szükség, így a finn szauna gyártása is egyedi igények alapján történik. Mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy olyan szaunád lesz, amilyet mindig is szerettél volna: a finn szauna gyártása előtt egy helyszíni felmérés és konzultáció során felmérjük nemcsak a rendelkezésre álló helyet és egyéb lehetőségeket, hanem az igényeidet, elképzeléseidet is és ezek alapján megtervezzük a te igényeidre szabott szaunát.

 

Egyedi finn szauna gyártásának megtervezéséhez IDE kattintva tudsz ajánlatot kérni!

 

Hogyan zajlik a finn szauna gyártása?

A finn szauna gyártása -hasonlóan más szauna típusokhoz- az ajánlatkéréssel kezdődik meg. Ezt a fent részletes bemutatott helyszíni felmérés követi, aminek időpontját és pontos menetét előzetesen telefonon egyeztetjük. A felmérés során minden felmerülő kérdésedet megválaszolják szakértő kollégáink, illetve számtalan hasznos tippel, tanáccsal is gazdagodhatsz. Ha minden részletet tisztáztunk, elmondtad az igényeidet, egyedi kéréseidet, és a helyszínt is felmértük, akkor készítünk egy tervet, ami nemcsak 3D-s látványterveket fog tartalmazni, hanem pontos költségkalkulációt is. Amennyiben ezeket jóváhagyod, a szerződést megkötjük, akkor indul is az anyagok megrendelése, valamint a finn szauna gyártása. Természetesen a terveket van lehetőség módosítani, hiszen ezek csak tervek.
 

Finn szauna gyártása prémium minőségeben

Az Alianténél kizárólag magas minőségű, időtálló, prémium anyagokkal, illetve több éves tapasztalattal, és nagyfokú szakértelemmel dolgozunk, miközben egy célt tartunk szem előtt: megtervezni és megépíteni álmaid szaunáját. Finn szauna gyártása esetében az alábbi anyagokból van lehetőség választani: lambéria esetében választhatsz többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, égerfa és nyárfa, vagy akár tyrol hőkezelt finn erdei fenyő közül is, padlécek esetében a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk, illetve többféle speciális burkolat is van választékon, amik még egyedibbé varázsolják a szaunádat, például üveg vagy kőburkolat. Gondolj csak bele, milyen jó lesz az üvegfalon át kémlelni a havas tájat a forró szaunában ülve.

 

Mik a finn szauna gyártásának az előnyei?

A finn szauna gyártásának számtalan előnye van. Egyrészt a szaunázás nagyon jó baráti, családi kikapcsolódás, de egy dolgos, rohanós, stresszes hétköznap után egyedül eltölteni itt egy kis időt is remek feltöltődés. Másfelől viszont a szaunázásnak egészségügyi előnyei is vannak, amit kutatások is bizonyítanak, nem véletlenül van északon ekkora hagyománya a szaunázásnak. A finn szauna többek között erősíti az immunrendszert, javítja a keringést, a fogyásban is segíthet, és a bőrt is szépít.  
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket