Kattints Kattints

Egyedi szauna tervezés

Egyedi szauna tervezés

Egyedi szauna tervezése kivitelezéssel, méghozzá prémium minőségben? A legjobb helyen jársz, ugyanis mi az Alianténél épp ezzel foglalkozunk: megtervezzük, és meg is építjük álmaid szaunáját, ahogyan azt elképzelted, méghozzá prémium minőségben. 

Egyedi szauna tervezés és kivitelezése

Egyedi szauna tervezése a Te igényid alapján

Amikor egyedi szauna tervezéséről van szó akkor nem csak a levegőbe beszélünk, nálunk tényleg olyan szaunát kaphatsz, amilyet megálmodtál. Az egyendi szauna tervezésének folyamata a Te igényeid, kéréseid alapján történik meg, természetesen figyelembe véve az olyan adottságokat, mint a rendelkezésre álló hely, vagy költségvetés. Ha te is megálmodtad, hogy milyen álmaid szaunája, mekkora, hogyan néz ki, hol fog helyet kapni, milyen anyagokból készül, de nem találsz egyetlen katalógusban még csak hasonlót sem? Elképzelted már, ahogyan a szauna melegében kémleled a havas tájat, miközben töltődsz fel pozitív energiákkal, de úgy érzed nem találtad meg a tökéletes szaunát ehhez?

Álmaid szaunájához, egyedi szauna tervezéséhez kérj ajánlatot tőlünk IDE kattintva!

 

Egyedi szauna tervezése kivitelezéssel

Az Aliante nemcsak megtervezi, hanem meg is építi álmaid szaunáját. Az egyedi szauna tervezése elengedhetetlen ahhoz, hogy az eredmény valóban minden igényedet kielégítse, éppen ezért az egész folyamat az ajánlatkérést követőn egy helyszíni felméréssel indul. Ekkor pontosan tisztázzuk az elképzeléseidet, igényeidet, az extra kívánságokat, felmérjük a terepet, a rendelkezésre álló helyet, a talaj szerkezetét, az infrastrukturális ellátottságot, és minden olyan tényezőt, ami fontos a szauna megépítése szempontjából. Számtalan szaunát felépítettünk már, bízzon bennünk, tudjuk mi kell ahhoz, hogy az eredmény tökéletes legyen: álmai szaunája, ami minden igényét kielégíti és időtálló. Amennyiben kérdése van, vagy nem biztos a dolgában, szakértő kollégánk állnak rendelkezésére.

 

Hogyan zajlik az egyedi szauna tervezése?

Az egyedi szauna tervezése akkor veszi kezdetét, ha ajánlatot kérsz, mi felvesszük veled a kapcsolatot és egy helyszíni egyeztetés után tisztáztunk minden fontos részletet, hiszen e nélkül nem tudhatjuk, hogy pontosan milyen egyedi szaunára van szükséged. Ezek után készítjük el a szauna tervét, ennek eredményeként nemcsak 3D-s látványtervet, hanem egy pontos költségtervet is kapni fogsz. A szauna megépítése, az anyagok rendelése csak akkor indul el, ha te mindent jóváhagysz, és aláírjuk a szerződést, ellenkező estben módosítjuk a terveket egészen addig, amíg az eredménnyel nem leszel elégedett.

 

Egyedi szauna tervezése prémium minőségben

Az egyedi szauna tervezése és kivitelezése nálunk prémium minőségben zajlik, hiszen a te elégedettséged az első. Prémium szaunákhoz pedig nemcsak a szakértelmünk, hanem prémium minőségű anyagok is kellenek, hiszen csak így lesz magas minőségű és időtálló. Többféle anyag közül tudsz választani lambériák közül csomós és csomómentes fenyőfajta, égerfa és nyárfa, vagy akár tyrol hőkezelt finn erdei fenyő közül választhatsz, padlécek tekintetében a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk a leginkább, de többféle speciális burkolat is van választékon, az üvegtől kezdve a kőburkolatokig. Amennyiben nem tudsz dönteni nagyon szívesen segítünk ebben is! 
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket