Kattints Kattints

Infra szauna építés

Infra szauna építés

Infa szauna építése egyedi tervezéssel, magas minőségben? Keresd az Aliante csapatát bizalommal! Nemcsak megtervezzük, hanem meg is építjük neked álmaid infra szaunáját, ami vállalkozásod, vagy otthonod éke lehet!

Infra szauna építés kertbe

Infra szauna építésének előnyei

A hagyományos szaunázással szemben rengeteg előnye van az infra kabinoknak. Bár a finnek ősi szaunaszeánsza is nagyon elterjedt, a modern infra szaunák is hódítanak, ez pedig azért van, mert egy infra szauna építésének számtalan pozitív hatása van. Az infra szauna jóval egyszerűbben használható, mint a felfűtéssel járó finn szauna, modern és gazdaságos, számtalan jótékony hatása van a szervezetre, csak kevés ellenjavaslat van, rehabilitációs célokra is alkalmas lehet szakemberrel történő egyeztetést követően. Nagyon jó például a reuma, a hát- és derékfájdalmak, a bőrpanaszok, valamint az olyan sportsérülések, mint a rándulás, vagy a ficam kezelésében is. Használatával könnyebben legyőzhetők bizonyos betegségek, a koronavírus járvány ideje alatt is szolgál immunerősítő célokat, mindezek mellett a rendszeres használata hozzásegít edzettségi szintünk megtartásához vagy eléréséhez, segít a méregtelenítő folyamatokban és a fogyásban is.

 

Infra szauna építés egyedi igények alapján- személyre szabottan

Miután leírtuk, hogy miért éri meg az infra szauna építése, leírjuk azt is miért éri meg az Aliante csapatát választani! Mi több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk szaunák építésében, nemcsak a technikai oldalon vagyunk naprakészek. Jól tudjuk, hogy egy infra szauna építése komoly dolog, amit nem lehet csak úgy egy legyintéssel elintézni, komoly előkészületeket igényel. Éppen ezért nálunk nincsenek sablon ajánlatok, tömeg megrendelések, csakis egyedileg tervezett szaunák, amik tökéletesen passzolnak a megrendelő elképzeléséhez. 

 

Hogyan zajlik az infra szauna építése?

Az infra szauna építése mindig egy személyes találkozóval indul, amikor nemcsak a megrendelő igényeit, kívánságait mérjük fel, hanem a helyszínt is megvizsgáljuk. Otthon, edzőteremben, vállalat telephelyén, szállodában lesz a szauna? Bent vagy kint kap helyet? Megfelelő a talaj szerkezete, az áramellátottság, van elegendő hely? Nem kell aggódni, az infra szauna építse nem vesz igénybe sok helyet, jóval kisebb helyen is elfér, mint a finn szauna. Ez az egyik legnagyobb előnye, de nemcsak ezért praktikus, hanem azért is, mert sokkal gazdaságosabb, ugyanis a felfűtési ideje gyorsabb. A felmérés után terveket készítünk, látványterveket és költségterveket is. Amennyiben ezeket a megrendelő jóváhagyja elkezdődik az anyagok megrendelésének folyamata, és maga az infra szauna építése.

 

Infra szauna építése prémium minőségben

Infra szauna építése esetben csakis prémium minőségű anyagokat használunk. A lambéria esetében van lehetőség választani többféle csomós és csomómentes fenyőfajtából, égerfa és nyárfa, és tyrol hőkezelt finn erdei fenyő közül is, padlécek esetében szintén széles a paletta: leginkább a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk, illetve többféle speciális burkolat is van választékon például üveg vagy kőburkolat. 

 

Infra szauna építésének megtervezéséhez IDE kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket