Kattints Kattints

Kombi szauna építés

Kombi szauna építés

A kombi szauna építése a legjobb döntés abban az esetben, ha szeretnéd élvezni a finn és infra szauna adta lehetőségeket is, vagyis nem tudod eldönteni, hogy az ősi finnek módszerét, vagy a kicsit modernebb, de megannyi pozitív hatással rendelkező infra lámpák hatásait szeretnéd-e jobban élvezni.

Kombi szauna építés tervezéssel

Kombi szauna építése- hogy ne rosszul kelljen döntened

Az életünkben számtalan fontos fordulópont van, amikor bizony meg kell állni egy kicsit, venni egy levegőt és meghozni egy fontos döntést. Egy olyan fontos döntést, amiről jól tudjuk, kihatással lesz még sokáig a dolgok működésére, akár az egész életünkre is. Munka, magánélet, család, barátok- rengeteg olyan terület van, ahol rengeteg ilyen döntési szituációval szembesülünk, a szauna építése ne tartozzon ezek közé! Ebben az ügyben ugyanis egy kombi szauna építésével könnyen meg lehet óvni magunkat a döntéshelyzet okozta nyomástól, stressztől.

 

Miért ajánlott a kombi szauna építése?

A kombi szauna építése azért ajánlott, mert így a finn szauna és az infra szauna összes pozitív tulajdonságát megkaphatjuk. Sokszor kérdezik meg tőlünk az ügyfelek, hogy melyik szauna típus a jobb. Erre mindig azt feleljük, hogy a finn és az infra szaunának is megvannak a maga előnyei, egyik sem jobb a másikánál, de másabb, személye válogatja, hogy kinek melyik az ideálisabb, de az is lehet, hogy egyformán ideális mindkettő típus. Nagy vonalakban azt kell tudni a két típusról, és a különbségeikről, hogy az igazi szauna élményt a finn szauna biztosítja, felöntés, magas hőfok jellemzi, ezzel szemben az infra szauna inkább praktikusabb, könnyebben használható. Azt is szoktuk mondani, hogy hétköznapokra az infra szaunát, hétvégékre a finn szaunát, egész hétre pedig a kombi szauna építését ajánljuk. Egy kombi szauna építésével gyakorlatilag lesz egy finn és egy infra szaunád is egyben.

 

Hogyan zajlik a kombi szauna építése?

A Kombi szauna bár egy speciális szauna típus, aminek építéséhez speciális szakértelemre van szükség, az Aliante-nél ugyanúgy zajlik a folyamata, mint más szaunatípusok esetében. A kombi szauna építése is egy felméréssel egybekötött tanácsadással indul. Ekkor szakértő kollégáink felmérik a rendelkezésre álló helyszínt, a talaj állapotát, lemérik a távolságokat, az áram ellátottságot, és minden felmerülő kérdésre válasz adnak, miközben a személyes igényeke is meghallgatják. Ezek után készül egy előzetes terv, költségkalkulációval és 3D-s látványtervvel. Amennyiben ezen kell, elvégzik a módosításokat, ha nem, akkor megtörténik a szerződés aláírása, az anyagok megrendelése és a kombi szauna építése.

 

Kombi szauna építése egyedi igények alapján

Az Aliante nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik speciálisan kombi szauna építésében is, így jól tudjuk, hogy a sablon ajánlatok helyett sokkal jobban működnek az egyedi ajánlatok. Mi nem előre legyártott szaunát ajánlunk, hanem álmaid szaunáját építjük meg az igényeid, álmaid alapján. Minden kérésedet megpróbáljuk teljesíteni, amennyiben ez lehetséges az adottságok alapján, számos különleges anyag közül választhatsz, akár kő, vagy üveg burkolatot is. 

Ha érdekel a kombi szauna építése, ami használható finn és infra szaunaként is, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! 
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket