Kattints Kattints

Infra szauna gyártás

Infra szauna gyártás

Infa szauna gyártása tervezéssel együtt magas minőségben! Keresd az Aliante csapatát bizalommal! Nemcsak finn szauna tervezésében és gyártását vállaljuk, hanem infra szaunákét is, méghozzá nagy szakértelemmel, magas minőséggel.

Infra szauna gyártás egyedi igények alapján

Infra szauna gyártása egyedi elképzelések alapján

Már eltervezted milyen szaunát szeretnél otthonodba, üzletedbe? Van a fejedben egy kép, mi, hol legyen, hol legyenek a padok, milyenek legyenek a lécek, hol legyen az ajtó, de egyszerűen sehol sem találsz az elképzelésednek megfelelő típust? A megoldás egy egyedi infra szauna gyártása! Ha az Aliantét választod, akkor nem kell kompromisszumokat kötnöd, ugyanis mi nemcsak megtervezzük, hanem le is gyártjuk neked álmaid szaunáját, legyen az finn vagy infra szauna. 

 

Infra szauna gyártása egyedi igények alapján, prémium minőségben? IDE kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot! 

 

Hogyan zajlik az infra szauna gyártása?

Amikor azt halljuk, hogy infra szauna gyártása, akkor hajlamosak vagyunk megijedni, és hosszas, sok problémával járó folyamatra gondolni, pedig nálunk ez nem így van. Az Aliante nem dolgozik sablon ajánlatokkal, nálunk csak egyedi finn, infra, illetve kombi szaunák vannak, minden esetben személyre szabott ajánlattal dolgozunk. Az infra szauna gyártása esetében egy jól begyakorolt gördülékeny folyamat alapján történik. Az infra szauna gyártásának a nulladik lépése egy helyszíni felméréssel egybekötött konzultáció, melynek során szakértő kollégáink felmérik a rendelkezésre álló terepet (hely nagyságát, áramellátást, terepviszonyokat) és megkérdezik az igényeidet. Ez alapján fog készülni az infra szauna gyártásához szükséges terv, ami nemcsak egy egyszerű tervrajzot, hanem 3D-s látványtervet és költségkalkulációt is tartalmaz majd. Amennyiben szükséges, ezen a terven még lehet módosítani, a jóváhagyása után megkötjük a szerződést, ezután indul a szükséges anyagok megrendelése, és az infra szauna gyártása.

 

Infra szauna gyártása kis helyre

Az infra szauna gyártásának legnagyobb előnye -szemben a finn szauna gyártásával- hogy kis helyen is elfér, nincsen nagy helyigénye, így nagyon praktikus. Nemcsak azért praktikus, mert kisebb helyen elfér, hanem azért is, mert sokkal gazdaságosabb, ugyanis a felfűtési ideje gyorsabb. Ha te is szeretnéd a szaunázás kellemes érzésének átadni magad, fáradt napjaidon kellemesen feltöltődni, de nincs sok időd megvárni, amíg a finn szauna felmelegszik, vagy nincsen elegendő hely, akkor az infra szauna gyártása a megoldás!

 

Infra szauna gyártása prémium minőségeben

Az Alianténél a legfontosabb szempont a Te elégedettséged, éppen ezért alkalmazunk egyedi ajánlatokat, és kizárólag magas minőségű prémium anyagokat nagy szakértelemmel. Infra szauna gyártása esetében többféle prémium alapanyagból van lehetőséged választani: lambéria esetében választhatsz többféle csomós és csomómentes fenyőfajtából, égerfa és nyárfa, és tyrol hőkezelt finn erdei fenyő közül is, padlécek esetében is széles a paletta: leginkább a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk, illetve többféle speciális burkolat is van választékon például üveg vagy kőburkolat. 
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket