Kattints Kattints

Kültéri kombinált szauna

Kültéri kombinált szauna

Egy kültéri kombinált szauna tökéletes választás azoknak, akik szeretnének szabadidejükben, egy-egy mozgalmas nap végén egy kicsit megpihenni, feltöltődni, de nem tudnak választani a finn és az infra szauna között. Az Aliante gyakorlott szakemberei neked is megépítik álmaid kültéri kombinált szaunáját az egyedi elképzeléseid alapján!

Kültéri kombinált szauna tervezése

Kültéri kombinált szauna: finn és infra szauna egyben

Egy kültéri kombinált szauna nemcsak otthonod igazi ékköve lesz, hanem egy olyan többfunkciós wellness elem is, amit akár a finn szauna funkciójában, akár infra szaunaként is használhatsz. Egy kültéri kombinált szauna abban az esetben is ideális választás lehet, ha a családtagok között vannak olyanok, akik a finn szaunára tesszik a voksukat, míg mások az infra szaunához ragaszkodnak. Hogy melyik a jobb szauna típus, azt nemhogy nehéz, hanem szinte lehetetlen is eldönteni, ugyanis mindkettőnek meg vannak a maga előnyei.

 

Kültéri kombinált szauna kombinált előnyökkel

Sokak szerint az ősi finn szauna használatának az élményét nem lehet semmihez sem hasonlítani, mások pedig a praktikusabb infra szauna használatára esküsznek, egy kültéri kombinált szauna azonban a kettő típus minden előnyét kombinálja, éppen ezért is hívjuk kombinált szaunának. Egy kültéri kombi szauna vásárlásával gyakorlatilag egy olyan kettő az egyen szaunát kapsz, amit egy stresszes, rohanós nap végén is használhatsz infra szaunaként egy gyorsabb feltöltődéshez, de hétvégente magashőfokra is felfűtheted, és kezdetét veheti egy igazán relaxáló finn szaunaszeánsz. Egy kültéri kombinált szauna segítségével mind a finn-, mint az infra szauna jótékony, gyógyító hatásait élvezheted. Testre és lélekre is csodás hatással van a rendszeres szaunázás, jót tesz a vérkeringésnek, az anyagcserének, az immunrendszernek, és gyorsítja a méreganyagok távozását is.

 

Kültéri kombinált szauna tervezése egyedi igényekkel

Kedvet kaptál egy kültéri kombi szauna megépítéséhez, de szeretnéd, ha tényleg olyan lenne, mint amilyet megálmodtál? Az Aliante szakértő csapata valósággá varázsolja az álmaidat, persze csak egy gondos, alapos tervezés után. Nálunk minden egyes szauna, így a kültéri kombinált szaunák is egyedi tervek alapján készülnek, nem hiszünk a katalógus ajánlatokban. Abban hiszünk, hogy minden ügyfelünknek más az igénye, és más a rendelkezésre álló lehetősége, helye, költségkerete is, nekünk pedig ehhez mérten kell megtalálnunk a legjobb megoldást. Éppen ezért egy helyszíni felmérés alkalmával kikérdezünk minden elképzelésedről, és ez alapján készítünk neked egy személyreszabott tervet és ehhez tartozó részletes árajánlatot. Amennyiben tetszenek, nincsenek kivetnivalóid, megkötjük a szerződést, és ezek után indul a kültéri kombinált szauna megépítése.

 

Kültéri kombinált szauna építése

Az Aliante szakértő csapata nemcsak megtervezi, hanem meg is építi neked álmaid kültéri kombinált szaunáját egyedi igényeid alapján, méghozzá a legjobb minőségű anyagok felhasználásával. Rengeteg csodaszép anyagból válogathatsz, akadnak igazán különleges darabok is, belső lambéria esetében például többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, égerfa és nyárfa, vagy akár tyrol hőkezelt finn erdei fenyő is lehet a lehetséges választás, de padlécek tekintetében is hasonlóan széles a kínálat, mindemellett többféle speciális burkolat is van, az üvegtől kezdve a kőburkolatokig.

 

Egyedi kültéri kombinált szauna? Ide kattintva kérj ajánlatot, és mi megtervezzük, majd meg is építjük neked, pontosan úgy, ahogyan azt megálmodtad!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés