Kattints Kattints

Kültéri szaunaház építés

Kültéri szaunaház építés

Kültéri szaunaház építésén gondolkodsz? Remek döntés, ha belevágsz, ugyanis ennek számtalan előnye van, így biztos nem fogod megbánni ezt a beruházást. Egyedi kültéri szaunaház építésével, valamint megtervezésével is keresd bátran az Aliante szakértő csapatát!

Kültéri szaunaház építés egyedi kérésekkel

Kültéri szaunaház építése egyedi igényekkel

Már megálmodtad, hogy hogyan nézzen ki a számodra tökéletes szaunaház, legyen az akár otthonod kertjében, a nyaralóban, szálláshelyen, egyéb üzleti létesítmény külső helyén? Akkor van egy nagyon jó hírünk, az Aliantenél a kültéri szaunaház építése is egyedi igények, elképzelések, ötletek alapján történik. Szinte bármit megvalósítunk, amit csak megrendelőink kitalálnak, persze csak reális keretek között. Szemügyre vesszük a rendelkezésre álló feltételeket, a hely nagyságát, és a te igényeidet is, mielőtt a kültéri szaunaház építésével kapcsolatos részletekbe belemerülnénk. Garantálni tudjuk, hogy a legtökéletesebb kültéri szaunaház kerül megépítésre, amit csak el lehet képzelni.

 

Kültéri szaunaház építése tervezéssel együtt

Az Aliantenél nincsenek sablon ajánlatok, hiszen jól tudjuk, hogy ezek nem működnek. Nincsen két egyforma ember, két egyforma ház, lakás, és kert sem, ezért egyforma szaunákra sincsen szükség. Nálunk a kültéri szaunaház építés tervezéssel együtt történik, jobban mondva tervezés után kezdődik csak meg. Ez azt jelenti, hogy szakértő kollégáink a helyszín alapos tanulmányozása, valamint a te személyes egyedi igényeid felmérése után készítenek egy részletes tervet, ami az építés alapjául fog szolgálni. A legmodernebb tervezési technikát használjuk, amivel 3D-s terveket is tudunk mutatni neked, hogy te is jól átlásd azt.  Ehhez a tervhez árajánlatot is csatolunk, mert nem árulunk zsákbamacskát, rejtett költségek nélkül tudni fogod, hogy mennyibe fog kerülni számodra a kültéri szaunaház építése.

 

Hogyan zajlik a kültéri szaunaház építése?

A kültéri szaunaház építése tehát a helyszíni felmérés, valamint tervek elkészítése után kezdődik meg, abban az esetben, ha a terveket elfogadtad, a szerződést megkötöttük. Ekkor kezdődik az általad választott egyedi, minőségi anyagoknak a megrendelése, majd ezek utána kültéi szaunaház építése. Hogy ez mennyi idő alatt történik meg az változó, sok minden függvénye. Múlik azon, hogy mennyire egyediek az elképzeléseid, milyen anyagokat választottál, és hogy mennyire gyorsan vagy éppen lassan fogadod el a terveket. A terveken természetesen a szerződés megkötése előtt lehet módosítani igény esetében.  Általában az ajánlatkéréstől a szerződés megkötéséig, azaz a tervek elfogadásáig 2-4 hét szokott eltelni. 

 

Milyen anyagokat lehet választani a kültéri szaunaház építéséhez?

Az Aliante egyedi szaunákat, szaunaházakat tervez és épít, prémium minőségben, ehhez pedig az kell, hogy az anyagok, amikből építünk, is prémium minőségben álljanak rendelkezésre. Minden egyes kültéri szaunaház építéséhez a legkiválóbb fafajtákat, és más anyagokat használjuk fel. Rengeteg féle anyag van választékon, csak győzz választani! Lambéria anyagok esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, nyárfa és égerfa van a palettán, padlécek esetében szintén minőségi csomómentes fafajta, köztük nyárfa és égerfa is választható. Az egyik legfontosabb eleme egy kültéri szaunaháznak a burkolat, ezért ennek is megadjuk a módját, burkolatként speciális anyagokat is használunk, köztük rétegelt lemezt, üveget, valamint kőburkolatot.

 

Kültéri szaunaház építése tervezéssel, egyedi igények alapján,a  legmagasabb minőségű anyagokból ? Ide kattintva kérj ajánlatot! 
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket