Kattints Kattints

Egyedi bioszauna

Egyedi bioszauna

Az Aliante nemcsak megtervezi, hanem meg is építi neked a kellemes szórakozást, élményt nyújtó és megannyi hasznos hatással bíró legmodernebb szaunát. Egyedi bioszauna rendeléséhez keress minket!

Egyedi bioszauna modern kialakítással

Egyedi bioszauna- a legmodernebb szauna az ősi eljáráson alapulva

Tudtad, hogy egy egyedi bionszauna építésével egy olyan modern szauna boldog tulajdonosa lehetsz, ami a legújabb technológiákat felhsználva, az ősi eljárásokan alapulva működik, így a lehető legtöbb előnyre tehetsz szert?  Az általunk készített egyedi bioszauna a XXI. század technikai csodáit felhasználva készülhetett el, aminek a lelke egy kombi-kályha, ami nemcsak egy hagyományos kályhából áll, hanem egy a levegő páratartalmát szabályozni képes gőzfejlesztővel egészül ki. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a hagyományos szauna funkciókra használható, hanem légfürdőzni is lehet benne a pára szabályzásának köszönhetően. 

 

Kinek ajánljuk az egyedi bioszauna építését?

Az egyedi bioszauna jóval kíméletesebb, mint hagyományos társaik, így nem csoda, hogy sok helyen alacsony hőmérsékletű szaunaként, illetve „szoftszaunaként” hivatkoznak rá. Ez azért van, mert a bioszauna kabinok jóval alacsonyabb hőmérsékleten működnek, mint a hagyományos finn szauna, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem hatékonyak, vagy ne lennének jótékony hatásúak. Míg a finnszaunákban jellemzően 90 fok körüli a hőmérséklet, addig az egyedi bioszaunában a maximális hőfok 60. Így azoknak kedvez ez a típus, akik nem bírják a meleget, de szeretnék élvezni a szaunázás kellemes élményeit, illetve részesülni a pozitív hatásokból is. Ajánljuk a az egyei bioszauna használatát idősebbeknek, fiatalabbaknak is, de szinte minden más korosztály is választhatja, ezt a kíméletesebb feltöltődési eszközt!

 

Milyen előnyei vannak egy egyedi bioszauna megrendelésének? 

Egy egyedi bioszauna megrendelésének rengeteg előnye van: ugyanis egy ilyen apró kabin nemcsak tökéletes feltöltődési lehetőséget biztosít, hanem segítségével a szaunázás egészségre gyakorolt hatásait is élvezni lehet, ezek többek között a tüdőkapacitás növelése, a vérellátás javítása, a bőr hidratálása, valamint a szaunában található aroma- és fényterápia nyugtatja az idegrendszert. Ha tőlünk rendeled meg egyedi bioszaunádat, akkor biztos lehetsz benne, hogy olyan lesz, amilyet csak szeretnél. Minden egyedi igényedet törekszünk teljesíteni, és mind a tervezés, mint pedig a kivitelezés során aktívan részt veszünk a folyamatokban. Ha szeretnéd, fény-, valamint hangtechnikával is kombinálhatjuk a szaunát, így maximálisra emelheted az élményeket, és a pozitív hatásokat is. A fényterápia, és a hangterápiai is bizonyítottan pozitív hatással van a testi-lelki egészségre.

 

Hogyan zajlik egy egyedi bioszauna építése?

Az egyedi bioszauna építése egy tervezési folyamattal indul, aminek legelső momentuma egy helyszíni felmérés, melyet nagy szakértelemmel, alaposan végzünk el, ekkor választ kaphatsz minden esetlegesen felmerülő kérdésedre, és elmondhatod igényeidet is. Felmérjük, hogy mekkora hely áll rendelkezésre, milyen a kialakítás, áramellátottság, és kikérdezünk, hogy milyen álmaid egyedi bioszaunája. Ezek alapján készítünk egy részletes tervet, valamint árajánlatot, amennyiben az esetleges apró módosítások után, vagy nélkülük elfogadod, megkötjük a szerződést, és indul is az anyagok megrendelés, majd az egyedi bioszauna megépítése. 
 

Egyedi bioszauna építése exkluzív kiegészítőkkel, modern eljárásokkal? Keress minket IDE kattintva!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés