Kattints Kattints

Szauna gyártása

Szauna gyártása

A szauna gyártása egy igazi művészet. Mi nagyon jól tudjuk, hiszen az Aliante csapata már több éve foglalkozik ezzel. Ez idő alatt többféle finn, infra szauna gyártása került a referenciáink közé, amiket bármikor bárkinek büszkén megmutatnánk, hiszen egytől egyik szakszerű, minőségi, időtálló szaunák lettek, ügyfeleink legnagyobb örömére. Szinte bármilyen szauna gyártásával megkereshet minket!

Finn Szauna gyártása egyedileg

Egyedi szauna gyártás  

Az Aliante már több éve foglalkozik szauna gyártással, valamint tervezéssel, rengeteg külföldi, és haza ügyfelünk volt már, üzleti és otthoni használatra is rengeteg szaunát építettünk már. A szauna gyártása során a legfontosabb szempont mindig is ügyfelek elégedettsége, éppen ezért nálunk nincsenek sablon ajánlatok, katalógus termékek A szauna gyártása nálunk minden esetben egyedi tervek alapján valósul meg, amikor figyelembe vesszük megrendelőnk minden kívánságát, és természetesen a rendelkezésre álló lehetőségeket is, mint a hely mérete, vagy a költségkeret. A szaunák gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használjuk, hogy az eredmény ne csak szakszerű és szép, hanem időtálló is legyen. Szinte mindenféle egyedi szauna gyártását vállaljuk, az alábbiakban bemutatjuk az áltaunk is készíttetett legnépszerűbb szauna típusokat. Olvass itt értékeléseket rólunk: szauna gyártási referenciák!

 

Finn szauna gyártás

A legősibb szauna, a hagyományos finn szauna, aminek múltja évezredekre nyúlik vissza, és egészen az északon fekvő Finnországba vezet. Ez egy tipikusan nagyon magas hőmérsékletű szauna (a finn szaunában 70–100°C is lehet), ami nemcsak kellemes időtöltéssel jutalmazza meg használóit, hanem megannyi mással is. A finn szaunák nem véletlenül olyan népszerűek, maradtak fent ilyen sok ideig, és terjedtek el világszerte, rengeteg pozitív hatásuk van. A finnek szent helyként tartották számon, és többek között a születés csodája is a szaunákban zajlott, hiszen ez volt a legsterilebb hely a házban. Jótékony hatásai között a legkiemelkedőbb, hogy javítja a vérkeringést, feszesíti a bőrt, segít a méreganyagok eltávozásában, növeli a tüdőkapacitást, remek hatással van az immunrendszerre, és nem utolsó sorban egy-egy szaunaszeánsz remek stresszoldó is tud lenni. A finn szauna gyártásának tehát rengeteg előnye van!

 

Infra szauna gyártás

A finn szauna mellett a másik népszerű szauna típus, az infra szuna. A legtöbb wellness részlegen most már ez a közismert fajta is megtalálható a finn szauna mellett, és nem véletlenül. A szaunában található infra fények bizonyítotton jótékony hatással vannak a szervezetre, éppen ezért sokszor rehabilitációs célokra is használják, valamint a sportolók között is elég népszerű módszer az izmok egészégének visszaállítására. Ez a szauna jóval alacsonyabb fokon műküdik, jellemzően 45–65°C körüli a hőmérséklet, az izzadás nem a nagyon magas hő miatt indul be, hanem az infravörös sugarak miatt. Az infra szauna gyártása mellett az szól, hogy felfűtési ideje sokkal gyorsabb, így praktikusabb a használata, akár egy dolgos nap végén is be lehet iktatni egy fél óra szaunázást, ráadásul a helyigénye is kisebb.

 

Kombi szauna gyártás

Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy számodra az infra vagy a finn szauna a jobb választás, esetleg a család tagjai nincsenek egy véleményen ki erre, ki pedig arra teszi le a voksát, és legbelül te sem tudsz lemondani egyik típus előnyeiről sem, szeretnél néha gyors napvégi feltöltődés, de hétvégente hosszas szaunaszeánszokat is, akkor kombi szauna gyártására is van lehetőség. A kombi szauna gyakorlatilag egy olyan kettő az egyben szauna, ami használható finn és infra szaunaként is, így senkinek sem kell meghoznia ezt a nehéz döntést, és lemondania bármilyen funkcióról, amiről nem szeretne.

 

Kültéri szauna gyártás

Jellemzően kültéren sokkal több rendelkezésre álló szabad hely van, ha egy magánházról beszélünk, mint a négy fal között. Amennyiben otthonodban neked sincsenek felesleges négyzetmétereid egy szauna kialakítására, ne aggódj, hiszen ez az Aliante szakértő csapatának nem jelent akadályt. Kerti szauna gyártására is van lehetőség, olyan strapabíró anyagok felhasználásával, amik kiállják az idő, és az időjárás viszontagságainak a kemény próbáját. 

 

Egyedi infra, finn, vagy kombi szauna gyártása bentre vagy kintre szakszerűen, minőségi alapanyagokból?
Ide kattintva kérj ajánlatot!

Aliante Wellness

Ajánlatkérés