Kattints Kattints

Kerti szaunaház építés

Kerti szaunaház építés

Kerti szaunaház építésén gondolkozol? Nagyon jól teszed, hiszen egy ilyen építmény nagyon sok előnyt biztosít nemcsak neked, hanem az egész családodnak, arról nem is beszélve, hogy mennyi kellemes élményt tartogat nektek, és a barátaitoknak is. Azonban itt az ideje, hogy abbahagyd a gondolkozást, és belevágj, ugyanis megtaláltad a tökéletes céget: az Aliante megépíti neked álmaid kerti szaunaházát! 

Kerti szaunaház építés tervezéssel

Kerti szaunaház építése egyedi igényekkel

Ha kerti szaunaház építésén gondolkodsz már sok ideje –de akkor is, ha még csak egy pár napja, vagy órája-, akkor biztosan kell lennie a fejedben egy tervnek, egy elképzelésnek, hogy hogyan is kellene kinéznie annak a szaunaháznak. Hova kellene kerülnie, hol lenne neki a tökéletes helye, milyen szín mutatna legjobban a nagy fa alatt, vagy éppen melyik szín passzol legjobban a kerítéshez? Esetleg már olyan terveid vannak, hogy hatalmas panoráma üveg is kellene rá, hiszen csodás a kilátás, és milyen jó lenne nézni a szauna melegéből télen a havas tájat? Van egy remek hírünk: az Alianténél a kerti szaunaház építése is egyedi igények alapján történik! Így nem szabunk gátat sablon ajánlatokkal, katalógus termékekkel elképzeléseidnek, ötleteidnek! Rengeteg egyedi, és különleges anyag közül választhatsz!

 

Hogyan zajlik a kerti szaunaház építése? 

Nincsen két egyforma ember, ahogyan nincsen két teljesen egyforma ház sem, így nincsen szükség egyforma szaunaházakra sem- ezt az Aliante csapata jól tudja. Sok éves tevékenységünk alapján biztosan tudjuk igazolni: ha szaunákról van szó, akkor egyedi tervezésre van szükség, a sablon, katalógus ajánlatok az esetek 99%-ban nem állják meg a helyüket, vagy túl kicsi, vagy csak éppen nem fér el, vagy más színű, nem tökéletes a kialakítása, de tökéletes csak nagyon ritka esetekben. Ezért nálunk a kerti szaunaház építése tervezéssel indul. Szakértő kollégáink a helyszín alapos felmérése, valamint az egyedi ötleteid, igényeid kikérdezése után kezdik meg a számodra tökéletes szaunaház építését. Felmérik, hogy pontosan mennyi hely áll rendelkezésre, milyen a talaj minősége, áramellátottság, milyenek az egyéb feltételek, és ezek alapján készítik el a kerti szaunaház építéséhez szükséges terveket.

 

Kerti szaunaház építése tervezéssel

A kerti szaunaház építése tehát a helyszíni felmérés, valamint a szükséges tervek elkészítésével kezdődik. Ehhez nem kell mást tenned, csupán IDE kattintva kérned egy ajánlatot, néhány rubrika kitöltésével, mi pedig keresni fogunk! Ne aggódj, nemcsak mérnöki pontosságú terveket fogsz kapni, hanem olyan 3D-s látványterveket is, amiket tudsz értelmezni, így könnyen dönteni, hogy tetszik-e, illetve van-e valami, ami módosítást igényel. Valamint a rejtett költségek miatt sem kell aggódnod, hiszen a tervekkel együtt az árajánlatot is átadjuk, amiben feketén-fehéren benne lesz, hogy mi mennyibe kerül. Természetesen a tervezés során a rendelkezésre álló költségkeretet is figyelembe vesszük. 

 

Kerti szaunaház építése prémium minőségben

Amennyiben elégedett vagy a tervekkel, megkötjük a szerződést, és elkezdődik a kerti szaunaház építése ténylegesen. Az, hogy mennyi időt vesz igénybe a folyamat, az nagyon változó, ugyanis függ attól, hogy milyen anyagokat választottál, mennyire egyediek az elképzeléseid, milyen gyors a tervek elfogadásának átfutási ideje (mennyiszer kell változtatni a terven). Általánosságban elmondható, hogy az ajánlatkéréstől a szerződés megkötéséig, azaz a tervek elfogadásáig 2-4 hét szokott eltelni, ezzel érdemes kalkulálni. 

 

Kerti szaunaház építése prémium minőségben, egyedi igényekkel, profi kivitelezőkkel? IDE KATTINTVA kérj ajánlatot!  

Aliante Wellness

Ajánlatkérés