Kattints Kattints

Infra szauna tervezés

Infra szauna tervezés

Infa szauna tervezése és kivitelezése esetében is keress minket bizalommal! Nemcsak finn szauna tervezésében és kivitelezését vállaljuk, hanem infra szaunákét is, méghozzá szakszerűen!

Infra szauna tervezés és kivitelezés

Infra szauna tervezése az Aliante-nél

Az Aliante-nél hiszünk abban, hogy az egyedi, teljesen igényre szabott szaunák, legyen az finn, vagy infra, kültéri vagy beltéri szauna, sokkal nagyobb értéket képviselnek. Az infra szauna tervezése ezért nálunk nagyon fontos része az egész gyártási folyamatnak. A tervezés előtt egy helyszíni felmérést végzünk az ajánlatkérés beérkezése után. Ennek alkalmával nemcsak a rendelkezésre álló adottságokat, a hely nagyságát, kültéri szauna esetében a föld minőségét, az áramellátottságat mérjük fel, hanem tisztázzuk a te igényedet, speciális kéréseidet is. Az infra szauna tervezése azért olyan fontos számunkra, mert így biztosak lehetünk benne, hogy olyan lesz a szauna, amilyet szeretnél, nem kell kompromisszumokat kötnöd.

 

Infra szuna tervezéséhez kérj ajánlatot IDE kattintva!

 

Infra szauna tervezése kis helyre

Az infra szaunának számtalan előnye van. Sokan azért választják ezt a típust, mert nem szeretnének sok időt szánni egy-egy szauna szeánszra, de a szaunázás megannyi pozitív hatását szeretnék kiélvezni. Az infra szauna nagyon praktikus és gazdaságos, a felfűtési ideje gyors, valamint jóval kisebb helyen is elfér, mint a finn társa. Infra szauna tervezését abban az esetben is szoktuk javasolni, amikor csak kis hely áll rendelkezésre. Ha te is azt érzed, hogy egy olyan helyre van szükséged, ahol kikapcsolhatsz, de erre csak kevés időd áll rendelkezésre, nincs időd megvárni, míg a finn szauna felmelegszik, vagy nincsen elegendő helyed, akkor az infra szauna tervezése lesz a jó megoldás!

 

Infra szauna tervezése és kivitelezése

Az Aliante csapata nemcsak megtervezi, hanem meg is építi álmaid szaunáját, akár infrát, akár finn, vagy kombinált szaunát, akár kintre, akár bentre, akár az otthonodba, akár az irodába vagy a nyaralóba, edzőterembe. A folyamat legelejétől a legvégéig számíthatsz ránk. Nem csak az infra szauna tervezésében, hanem a gyártásában és megépítésében is részt veszünk. Rendeld meg az infra szaunát közvetlenül a gyártótól, azaz tőlünk, így biztos lehetsz benne, hogy csakis a legjobb minőséget kapod, méghozzá a legjobb áron. Így garantálni tudjuk, hogy nem csúsznak be minőségi hibák, és többlet költséget sem számol fel a forgalmazó.

 

Hogyan zajlik az infra szauna tervezése

Az infra szauna tervezése egy ajánlatkéréssel kezdődik. Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot egy személyes találkozóra, egy helyszín felmérésre. Ezalkalommal sor kerül az egyedi igények tisztázására, elmondhatod, hogy mi a pontos elképzelésed, illetve, ha bármiben tanácstalan vagy, érzel egy kis bizonytalanságot, akkor szakértő kollégáink szívesen segítenek. Illetve ekkor történik meg az adottságok felmérése is. Ha minden szükséges információnak a birtokában állunk, akkor megkezdődik az infra szauna tervezése, aminek végezetével 3D-s látványterveket fogsz kapni. Amennyiben szükséges elvégezzük a módosításokat, elkészítjük a végleges terveket, költségkalkulációt, és ha mindent elfogadsz, akkor aláírjuk a szerződést. A szerződés aláírása után megrendeljük az anyagokat, és hamarosan megkezdődik a szauna építése is. Válassz minket, és nemcsak megtervezzük, hanem meg is építjük álmaid infra szaunáját, kérj ajánlatot ITT!
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket