Kattints Kattints

Kerti szauna gyártás

Kerti szauna gyártás

Kerti szauna gyártása prémium minőségben prémium anyagokkal? Az Aliante szakértő csapata nemcsak megtervezi, hanem le is gyártja neked egyedi kerti szaunádat, pont úgy, ahogyan te azt megálmodtad!

Kerti szauna gyártás prémium minőségben

Kerti szauna gyártás egyedi igények alapján

Már régóta álmodozol róla, hogy legyen egy saját szauna a kertedben, ami alkalmas rá, hogy egy igazán hosszú, stresszes nap végén levezesd a fáradtságot, és feltöltődj? Ahol pároddal, barátaiddal, családoddal kikapcsolódhatsz? Látod magad előtt a képet, ahogy a kerti szaunádban ülve kémleled a havas tájat, vagy éppen a lemenő napot csodálod meg egy őszi késő délutánon, vagy nyári estén? Egy kerti szauna gyártásával valóra válhat a régóta dédelgetett álmod: egy olyan kerti szauna boldog tulajdonosa lehetsz, amilyet elképzeltél. Az Aliante csapata nemcsak megtervezi álmaid kerti szaunáját -figyelembe véve minden kívánságodat, és a rendelkezésre álló adottságokat, költségkeretet- hanem ki is vitelezi. Kérj ajánlatot még ma IDE kattintva, hogy minél hamarabb belekezdhessünk a kerti szauna gyártásába, és te minél hamarabb élvezhesd a csodás hatásait!

 

Kerti szauna gyártása tervezéssel

Ha azt szeretnéd, hogy a kerti szauna valóban olyan legyen, amilyet elképzeltél, minden igényednek, kívánságodnak megfeleljen, tökéletesen illeszkedjen, rendelkezzen minden szükséges funkcióval, a teljesítménye kiváló legyen, akkor a kerti szauna gyártását egy részletes tervezésnek kell megelőznie. Az Aliante kínálatban nincsen helye katalógus termékeknek, hiszünk abban, hogy az gyedi szaunák sokkal nagyobb értéket tudnak képviselni. A kerti szauna gyártását ezért minden alkalommal egy részletes tervezés előzi meg, melynek eredményeképpen olyan 3D-s látványterveket fogsz kapni, ami alapján el tudod dönteni, hogy tényleg ez-e az, amit szeretnél.

 

Hogyan zajlik a kerti szauna gyártása?

Miután leírtuk, hogy a kerti szauna gyártását egy tervezés előzi meg, nézzük részletesen, hogy hogyan zajlik a kerti szauna gyártása! A folyamat egy ajánlatkéréssel indul, és álmaid kerti szaunájának használatbavételével zárul. A kettő között pedig megtörténik a felmérés, igények egyeztetésének folyamata, a tervezés, a részletes tervek bemutatása, azok esetleges módosítása, a költségterv elfogadása, az anyagok megrendelése, valamint a kerti szauna gyártása. A tervezés időtartalmának hossza változó, azonban az mondható el, hogy az, hogy az ajánlatkéréstől a szerződés megkötéséig, 2-4 hét szokott eltelni, ezt követően kezdődik konkrétan a gyártás.

 

Kerti szauna gyártása prémium anyagokkal

Egy prémium minőségi kerti szauna gyártásához prémium minőségű alapanyagokra van szükség. Az Aliante-nél kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel, hiszen így tudjuk garantálni a legjobb minőségű végeredményt, illetve a hosszú élettartamot. Kerti szauna gyártása esetében többféle anyag közül választhatsz igényeid alapján, ha döntésedben bizonytalan vagy, akkor nagyon szívesen segítünk is. Ezek közül választhatsz: lambéria anyagok tekintetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, nyárfa és égerfa van a választékunkban, padlécek esetében szintén minőségi csomómentes fafajta, köztük nyárfa és égerfa is megtalálható. Az egyik legfontosabb azonban a burkolat, ezért speciális anyagokat is használunk, köztük rétegelt lemezt, üveget, valamint kőburkolatot.

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket