Kattints Kattints

Finn szauna tervezés

Finn szauna tervezés

Finn szauna tervezése kivitelezéssel, magam minőségben, prémium anyagokkal, személyre szabottan, ahogyan megálmodtad? Keresd az Aliante csapatát!

Finn szauna tervezés és kivitelezés

Finn szauna tervezése pont úgy, ahogyan te elképzelted

Egy havas-téli estén ülni a finn szaunádban, kémlelni a hó fedte tájat, a csillagokat, vagy esetleg párod, barátaid társaságában pihenni ki egy hosszú napot, levezetve a felgyülemlett stresszt? Egy finn szauna tervezésének és kivitelezésének számtalan előnye van, de ezt már biztosan te is tudod. Egyrészt nagyon kellemes időtöltés, teljesen kikapcsol és feltölt, másrészt pedig a szaunázás számtalan jótékony hatással is bír. Régi álmod neked is, hogy saját finn szaunád legyen? Már azt is tudod, hogy hol, és milyen pontosan, álmaid finn szaunája, de egyik katalógusban sem találtál megfelelőt? Ne csüggedj, mert az Aliante szakértő csapata a finn szauna tervezésében és kivitelezésében is segítségedre lesz, célunk, hogy megkapd tőlünk álmaid finn szaunáját, ami pontosan olyan, mint amilyennek megálmodtad!

 

Finn szauna tervezéséhez vedd fel velünk a kapcsolatot Ide kattintva! Álmaid finn szaunájától már nem sok választ el! 

 

Finn szauna tervezése a legjobb anyagokból

Az Aliante csapata nagyon fontosnak tartja, hogy csakis magas minőségű, prémium anyagokkal történjen a finn szauna tervezése, és kivitelezése. Azt gondoljuk, hogy jó alapanyagok nélkül nem lehet jó munkát végezni. Annak érdekében, hogy valóban álmaid finn szaunája készülhessen el, ami magas minőségű, és időtálló, magas minőségű anyagok kellenek. Az anyagok, amik közül választani lehet a finn szauna tervezése során: lambéria esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, égerfa és nyárfa, vagy akár tyrol hőkezelt finn erdei fenyő is áll rendelkezésre, padlécek esetében pedig a csomómentes nyárfa és égerfa fajták, illetve burkolat esetében  olyan egyedi, speciális anyagok közül is választhatsz, mint az üveg, vagy kőburkolat. Ha esetleg nem tudnál dönteni, akkor sem kell aggódnod, mert kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre.

 

Hogyan zajlik a finn szauna tervezése?

A finn szauna tervezése egy ajánlatkéréssel kezdődik, amit egy helyszíni felmérés követ. A helyszíni felmérés alkalmával szakértő kollégáink felmérik a rendelkezésre álló lehetőségeket, mind a rendelkezésre álló helyet, annak nagyságát, a talaj minőségét, és egyéb tényezőket, és ezek mellett a te igényeidet is. Ez az az alkalom, amikor pontosan kifejtheted, hogy mit, és hogyan szeretnél, és ezzel egyidőben a kérdéseidre is választ kaphatsz. Ezt követően készülnek el a részletes tervek, amiket tartalmazzák a 3D-s látványterveket, és előzetes költségkalkulációt is. Ezeket természetesen lehet még módosítani, bár tapasztalataink alapján erre csak a legritkább esetben kerül sor, és akkor is csak apróbb módosítások történnek. Amennyiben elégedett vagy a tervekkel, vagy az esetleges módosítások megtörténtek, megtörténik a szerződés megkötése, és elindítjuk az anyagok rendelésének a folyamatát is. A finn szauna tervezése itt gyakorlatilag le is zárul, és kezdetét veszi a kivitelezés folyamata! 

 

Ha te is szeretnél egyedi szaunát, érdekel a finn szauna tervezése, bármilyen kérdés merült fel benned, akkor ide kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot!
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket