Kattints Kattints

Kültéri szauna gyártás

Kültéri szauna gyártás

Kültéri szauna gyártásán gondolkodsz? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen az Aliante nemcsak megtervezi, hanem le is gyártja neked egyedi kültéri szaunádat az elképzeléseid alapján. 

Kültéri szauna gyártás és tervezés

Kültéri szauna gyártása személyre szabottan

Régi álmod, hogy legyen egy kültéri szaunád, ahol egy hosszú nap után kipihenheted a fáradalmaidat, pároddal, barátaiddal közös időd tölthetsz, vagy akár egyedül is feltöltődhetsz? Már régóta él a fejedben a kép, ahogyan kertedben ülsz a szauna melegében, és a havas tájat, vagy éppen a naplementét kémleled? Egy egyedi kültéri szauna gyártásával most minden álmod valóra vállhat! Az Aliante csapata nemcsak megtervezi neked álmaid kültéri szaunáját az elképzeléseid, és a rendelkezésre álló adottságok alapján, hanem ki is vitelezi ezt a tervet! Neked csak annyi a dolgod, hogy IDE kattintva ajánlatot kérsz, megvárod amíg felvesszük veled kapcsolatot, és a helyszín felmérése során elmondod, hogy egészen pontosan milyen is álmaid szaunája!

 

Kültéri szauna gyártása tervezéssel együtt

Egy kültéri szauna gyártása, ha azt szeretnéd, hogy valóban olyan legyen, amilyennek megálmodtad, minden általad elvárt szempontnak megfeleljen, akkor minden esetben a tervezéssel kell, hogy kezdődjön. Mi hiszünk abban, hogy szemben a katalógusokban található szauna kínálattal, az általunk tervezett, és megalkotott szaunák nagyobb értéket képviselnek. Ugyanis így a kültéri szauna gyártása előtt minden egyedi igényt figyelembe tudunk venni, ezentúl pedig a rendelkezésre álló adottságokat is így lehet a legjobban kihasználni. Biztosan olyan méretű lesz a szauna, ami elfér, de funkcionalitásában is teljesmértékben kihasználható. 

 

Hogyan zajlik a kültéri szauna gyártása?

A kültéri szauna gyártását tehát egy tervezés előzi meg minden esetben. Az egész folyamat egy ajánlatkéréssel indul, amit egy telefonos egyeztetés után egy helyszíni felmérés követ. A kültéri szauna tervezését az Aliante saját, szakértő tervező csapata végzi, miután megtörtént a helyszíni felmérés, és a veled való konzultáció. A tervezés időtartalmának hossza eltérő, de általánosan az mondható el, hogy az ajánlatkéréstől a szerződés megkötéséig, azaz a tervek elfogadásáig 2-4 hét szokott eltelni, ez után veszi kezdetét ténylegesen a kültéri szauna gyártási folyamata. A terveket természetesen lehet módosítani, a szerződés megkötése csak akkor történik meg, ha maximálisan elégedett vagy az előzetes látványtervekkel.

 

Kültéri szauna gyártása prémium anyagokkal

Az Aliante csapata kizárólag magas minőségű, prémium anyagokkal dolgozik a kültéri szauna gyártása során is, ugyanis így tudjuk garantálni, hogy az eredmény is magas minőségű, időtálló legyen. Kültéri szauna gyártása előtt többféle anyagból is választhatsz: lambéria anyagok tekintetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, nyárfa és égerfa áll rendelkezésre, padlécek esetében szintén minőségi csomómentes fafajta, köztük nyárfa és égerfa is választható. Az egyik legfontosabb a burkolat, burkolatként ezért speciális anyagokat is használunk, köztük rétegelt lemezt, üveget, valamint kőburkolatot.

 

Kültéri szauna gyártás egyedi igényekkel, magas minőségben! IDE kattintva kérj ajánlatot!
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket