Varázslatos élmény.

Úgy szeretné élvezni a szaunázás egészségre gyakorolt, jótékony hatásait, hogy közben elmerülne a hóesés vagy épp a nyári égbolt látványában? Egy kültéri szaunaház minden évszakban természetközeli élményekkel ajándékozza meg, a megvalósítást pedig profi csapatunk nagy szakértelemmel, rövid határidővel vállalja.

Kisebb szaunáktól a komplett wellness-központokig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Szaunaház a szabadban.

Akár otthona vagy nyaralója kertjébe, szálláshelyén vagy egyéb üzleti létesítmény külső területére szeretne egy kültéri szaunaházat, mi az igényfelméréstől a tervezésen át a kivitelezés legutolsó pillanatáig szakértői segítséget nyújtunk benne. Fontos, hogy a talaj megfelelően előkészített legyen, és képes legyen elviselni a szauna súlyát és terhelését, így már a szerződés aláírása előtt egy személyes felmérésen véglegesítjük a pontos paramétereket és a végső külső- és belső burkolatokat.

Sokan nem tudnak, vagy nem akarnak ingatlanjukon belül helyet találni egy hőkabinnak, mások pedig a benti után kintre is akarnak egyet, egyszerűen a hangulat miatt.

Igényekre szabva.

A kültéri szauna nemcsak egy egyszerű wellness-berendezés, hanem egy életforma kifejeződése. Kényelmes ülőhelyekkel és kifinomult dizájnnal rendelkező szaunánk a kert, terasz vagy akár egy tópart igazi ékköve lehet, amely alkalmas a fáradt hétköznapok utáni teljes kikapcsolódásra.
Tegye egyedivé szaunáját saunaboard borításainkkal és mi több éves tapasztalatunkkal igyekszünk már a tervezéstől a legpraktikusabb megoldásokkal segíteni céljai elérésében.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Felmérés

Külső és belső burkolatok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szauna összeszerelése

3 év garancia

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Teljeskörű szolgáltatás
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Standard megoldások

apcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*